Projektis osaleb Tallinna restoranide koorekiht: Balthasar, Bonaparte, Beer House, Café Swiss, Egoist, Gloria, Kaerajaan, La Bottega, Mekk, Museum, Monaco, Nevskij, Platz, Ribe, Tallink City, Tchaikovsky ja kohvikud Komeet, Oot-Oot ja Spirit. Kuid nimekiri võib veel täieneda, kui soovijaid juurde tuleb.

Mida siis erimenüüdes leidub? Eestile omast on tõlgendatud õnneks päris vabalt. Näiteks Café Spiriti peakokk Dmitri Fomenko on väärinud „Menüü Tallinn 2011” tunnustuse, pakkudes borši veiselihaga, tallekotletti kartuli- ja seenehautisega rosmariinikastmes ja jäätise- või sorbetipalle. Menüül on fikseeritud hind – 17 eurot. Restorani Ribe peakokk Jevgeni Jermoškin pani toidukaardile eelroaks marineeritud räimefilee muna-sinepikreemi, tuunikala-hapukoore tartari ja peedipüreega; pearoaks veise sisefilee Ribe leiva, seakaela-juurviljapüree ja punaveini-mustasõstrakastmega ning desserdiks manna-jogurtivahu küpsisekreemi ja õunapüreega. Kolm käiku uut Eesti kööki maksab Ribes 32 eurot. Anni Arro juures kantakse külalisele pearoana ette lambalihakotletid punaveinikastme, kõrvitsa-kartulipudru ja ahjupeedi-rukolasalatiga. Kolmekäigulise Komeedi-külastuse eest tuleb välja käia 14 eurot.    

Enamik Tallinna menüüsid, mis on ka veebilehe kulinaaria.ee kaudu kättesaadavad, sisaldavad liha või kala, nii et taimetoitlastest Eesti toidukultuuri huvilised peavad kahjuks piirduma desserdiga.