Septembris toimuv TAB püüdleb tänapäevase linnasfääri radikaalse ümbermõtlemise suunas, pakkudes välja ideid linna ja biosfääri kokkukasvamise kohta. Sellepärast kutsub ka biennaali fotovõistlus üles fotoprofessionaale ja hobifotograafe märkama linnasfääri ja biosfääri kokkupuutepunkte Tallinnas ja Tallinna lähiümbruses. Kas kokkupuutepunkte tabatakse parkides, tühermaadel, õhus, salajastes aedades või linnatänavatel?

Fotode esitamise tähtaeg on 30. august 2017. Näitus avatakse Vabaduse Väljaku tunnelis 11. septembril 2017 ja see jääb publikule avatuks 1. oktoobrini.

Parima foto autor saab Print Grupp võidufoto (A0) professionaalse väljatrüki kapa plaadi peal ning TAB 2019 passi.

Võistluse žüriisse kuuluvad Tõnu Tunnel (fotograaf), Helen Melesk (Fotokunstimessi peakorraldaja), Rebecca Kontus (arhitekt ja TAB satelliitprogrammi kuraator), Arved Toompalu (Print Grupp), Katrin Tomiste (Eesti Arhitektuurikeskus).

Fotovõistluse juhendi ja tingimused leiab veebilehelt: http://2017.tab.ee/et/programm/satelliitprogramm/arhitektuurifoto-voistlus/

TAB 2017 avanädal toimub Tallinnas 13.-17. septembril 2017. Põhiprogrammi näitused ning installatsioonid jäävad publikule avatuks kuni 27. oktoobrini. TAB 2017 teemaks on bioTallinn, mis on kureeritud arhitekti ja ökoloogi Claudia Pasquero poolt.

Täpsustavaid küsimusi saab esitada aadressil info@tab.ee.