Sellekevadisi tundegipäevi korraldab meelelahutusorganisatsioon Action Group, mille liige Kalle Kõiv nimetab ühe kevadpäevade magnetina juba tänaõhtust avapidu. Avapidu on nimelt TPÜ kultuuriteaduskonna vilistlaste vedada, mis tähendab, et üles astuvad Milling ja Norman, süldi- ja saastabänd Kala, Ice Dog M, Jaagup Kreem ja teised meelelahutuses ilma teinud ekspedakad. Samal õhtul esitletakse ka seitset miss University kandidaati.

Pedagoogikaülikoolis laupäeval toimuv peda folk peaks Kõivu arvates tudengeid rihma lõdvaks laskma innustama. “Kui ööklubides ja mujal on ikkagi mingisugused piiranguid, siis peda folk on neutraalne pinnas ja seal saab näha, kuidas tudengid tõeliselt pidutsevad,” selgitas ta.

Üsna populaarseks peaks saama ka Harju mäel asuv õlletelk. “Sealt saab üliõpilashinnaga õlut osta ja igal õhtul esineb mõni bänd,” lubas Kõiv. Telk on avatud iga päev kell 12 kuni 24. Bändidega tohib ka kaasa jaurata.

Reedel ja laupäeval teevad kevadpäevad teene kogu Tallinna linnale, sest südaööl Kosmosesse filme vaatama pääsevad 30 krooniga kõik soovijad. Reedel näidatakse Teemandiröövi ja laupäeval Matrixit.

Reedel kell 15.30 lendavad TTÜ ühiselamu akendest traditsiooniliselt välja telekad. “Varasematel aastatel on sellel üritusel ikka sadu osalejad olnud,” ütles Kalle Kõiv, kelle sõnul turvalisuse ega mustuseprobleemi telekateloopimisel seni tekkinud ei ole, peale üritust koristatakse kõik korralikult ära.

Esmaspäeval saadakse Decoltes uuesti kokku, et lõpupidu pidada. Selgub ka Miss University, kellele juba praegu Internetis hääli saab anda. “Kedagi valimistel lolliks ei tehta,” kinnitas Kõiv. Missikandiaadid mängivad arvutimänge ja demonstreerivad pruutkleite. Kuigi lõpupidu peetakse esmaspäeval jätkub kevadpäevade üritusi veel teisipäeva ja kolmapäevagi.