Teisipäeval, 24. aprillil, linastub Arhitektuurimuuseumis 1998 aastal Beat Kuerti poolt lavastatud film "Jean Nouvel: Aesthetics of Wonder".

Jean Nouvel on Prantsuse juhtiv arhitekt, kelle eklektiline looming ulatub industriaalse iseloomuga korterelamutest-kontorihoonetest kuni haute couture väljapeetusega majadeni nagu Fondation Cartier või Araabia Instituut Pariisis. Filmis kommenteerib Nouvel oma erinevaid projekte, teiste hulgas kultuuri- ja kongressikeskust Luzernis, Lyoni ooperimaja ja kaubamaja Galeries Lafayette'i Berliinis.

Filmile Jean Nouvelist järgneb samuti Beat Kuerti poolt 2006 aastal valminud film "Herzog & de Meuron: The Alchemy of Building". Šveitsi arhitektideduo Jacques Herzogi ja Pierre de Meuroni üks tipphetki saabub kahtlemata järgmisel aastal, kui nende projekteeritud staadionil peetakse Pekingis olümpiamänge. Viimastel aastatel jõuliselt tuntust kogunud arhitektide loomingut iseloomustab geomeetriline rangus ja eripärane materjalikasutus. Film keskendub nende ehk veidi vähem tuntud projektidele nagu kunstikeskus Schaulager Baselis, Laban Dance Center Londonis, elamukompleks Rue des Suisses Pariisis ja passaaž Fünf Höfe Münchenis.

Kolmapäeval, 25. aprillil, näidatakse publikule režissöör Sydney Pollacki poolt 2005 aastal tehtud filmi "Sketches of Frank Gehry". Frank Gehry on kahtlemata üks kompromissitumaid isiksusi kaasaegses arhitektuuris. Aastakümneid oma tähetundi oodates, tehes grungelikke eramuid Los Angelesse, jõudis Gehry laiema avalikkuse tähelepanuni Vitra Disainimuuseumiga 1990. aastal.

Ikoonideks muutunud hooned nagu Bilbao Guggenheimi muuseum või Walt Disney kontserdimaja Los Angeleses tõstatavad küsimusi arhitektuuri ja korporatiivse maailma suhetest ning piirist, mil kvaliteetse arhitektuuri asemel muutub oluliseks arhitekti enda brändistunud nimi.

Filmi režissööriks on Oscari-võitja Sydney Pollack, kes jälgis oma sõbra Franki tegemisi viie aasta jooksul, küsides Gehry kohta arvamust ka teistelt arhitektidelt ja kriitikutelt nagu Philip Johnson, Charles Jencks ja Hal Foster. Film on olnud mitmete festivalide (s.h. Cannes'i filmifestival) võistlusprogrammides.