„Heliseva muusika” on lavastanud Ain Mäeots, muusikajuht ja dirigent on Tarmo Leinatamm, kunstnik Riina Degtjarenko (Eesti Draamateater), kostüümikunstnik Gerly Tinn, koreograaf Antton Laine (Soome) ja valguskunstnik Palle Palmé (Rootsi).

Muusikali peaosa laulavad Hanna-Liina Võsa või Birgit Õigemeel, Birgiti jaoks on „Helisev muusika” esimene suur muusikaliroll. Teistes osades astuvad lavale Jüri Lumiste või Raivo E. Tamm, Jaan Willem Sibul või Ain Mäeots, Maarja Mitt või Liisa Pulk, Karmen Puis või Silvi Vrait, Külliki Saldre või Kais Adlas, Eva Püssa või Maria Kallaste või Siiri Koodres, Raivo Adlas, Karol Kuntsel või Rasmus Kull ning hulk toredaid laululapsi. Tänasel esietendusel laulab Maria osa Birgit Õigemeel. Valik langes Birgitile kulli ja kirja viskamise teel. Edasised etendused on lauljannade vahel võrdselt ära jagatud ja külastajad võivad valida just endale sobiva koosseisu.

Huvitav on fakt, et kire muusikalide vastu avastas Hanna-Liina Võsa New Yorgis, kus ta nägi oma iidolit Julie Andrewsi Broadway muusikalis „Viktor/­Vikto­ria”. Hollywoodis vändatud filmi „Helisev muusika” peaosas mängis teatavasti just Julie Andrews.