Malvius nimetas Londonis 16. aastat täissaalidele jooksvat Victor Hugo romaanil põhinevat muusikali "Hüljatud" kõige huvitavamaks modernseks muusikaliks, mis üldse loodud ja millest on tänaseks saanud maailma enim mängitud lavateos.

"Selleks on mitmeid põhjusi - eelkõige geniaalse kirjaniku Victor Hugo liigutav lugu, mis räägib armastusest ja vihkamisest, meis peituvast heast ja halvast poolusest, inimese õigusest ehitada üles uus ühiskond ja õigusest mitte loobuda oma unistustest," ütles Malvius oma kontseptsiooni tutvustades.

Etenduses osalevad Jassi Zahharov, Marko Matvere, Hanna-Liina Võsa, Kare Kauks, Ele Millistfer, Koit Toome, Sepo Seeman, Anu Lamp, Kaire Vilgats, Evelin Samuel, Taavi Teplenkov, Ardo-Ran Varres - kokku 55 lauljat-näitlejat.

Lisaks Malviusele kuuluvad lavastusmeeskonda kunstnik Ellen Cairns Suurbritanniast, muusikaline juht Erki Pehk, Rootsi valguskunstnik Palle Palmé, Norra helikujundaja Tom Saetre ja koreograaf Jüri Nael.

Kuigi etenduse lavaletoomine maksab suure meeskonna ja lavatehnika kõrgete rentimiskulude tõttu produtsent Mikk Purre sõnul seitse miljonit krooni, ei kajastu see piletihindades.

Ajavahemikul 1.-25. novembrini peamiselt nädalavahetustel mängitava muusikali piletihinnad kõiguvad 70 ja 350 krooni vahel, sügisel on Purre sõnul oodata piletihinna tõusu. Broneeritud piletid tuleb välja osta enne 9. juunit. Eelmüük toimub Linnahalli kassades ning Piletilevi ja Piletipunkti müügikohtades ning kestab 26. maini.

"Hüljatuid" mängitakse 1., 2., 3., 8., 9.; 10., 11., 16., 17., 18., 22., 23., 24. ja 25. novembril kell 19, 17. novembril kell 13 on ka päevane etendus.