Eestlanna Ülle Müürisepp on tänaseks tegelenud india klassikalise bharatanatyam tantsustiiliga 10 aastat. Ta on esimese eestlasena saavutanud professionaalse india tantsija taseme. Sellest annab tunnistust k.a. jaanuaris sooritatud 3-tunnine soolo- kontsert – ARANGETRAM, mis tavaliselt kroonib india tantsijate pikki õpinguid ja tähistab solistiks küpsenu debüüti laval. Alustades bharatanatyami õppimist Eestis tantsustuudios Amrita oli ta üks tublimaid, kes seadis endale alati kõrgemaid nõudmisi ja eesmärke. Minnes õppima Londonisse Bharatiya Vidya Bhavani india kultuuri keskusesse, tõusis ta mõne aasta jooksul tavalisest harrastajast esinemisrühma liikmeks, võideldes endale välja koha ainsa valge tantsijana hindude seas.

Club Hollywood: 11. mai, kell 21, Café de la Soul - Primavera

Peakülaline: Kandy Brown (New York). DJ-d Raul Saaremets, DJ Hert, DJ Bad J, Siim Nestor. Raputa talvekülm kerest välja kuumade gospelrütmidega!

Kauplus Zizi (Dunkri 6): 2. mai, kell 14-18, Easy Listening Day

Lähed sisustuskauplusse ja tshillid. Plaati keerutavad DJ Daddy Lahari, Monica V ja Smooth Operators. Kuidas mõjutab interjöör muusikat ja vastupidi? Otsi vastuseid!

Tammsaare park: 13. mai, kell 14-19, Operatsioon Õ sünnipäev

Kontserdiprogramm on järgmine: 14.00 - luuletaja Jaan Pehk (Noorte Autorite Koondis) 14.15 - ansambel ”Jubilee” 15.00 - luuletaja Aapo Ilves (NAK) 15.15 - ansambel ”Müstika” 16.00 - luuletaja Marko Mägi 16.15 - ansambel ”Vedel Leib” 17.00 - luuletaja Veiko Märka 17.15 - ansambel ”Operatsioon Õ” 18.00 - luuletaja Aarne Ruben 18.15 - ansambel ”Idiootsuse Revolutsioon” Ühtlasi toimub klubi ”Assortii” punk-kabaree ”Siin.praegu.nüüd.kohe” presentatsioon (etendus toimub 7.-8. juunil endise kino ”Heliose” õuel kell 19-21).

Raekoja plats: 13. mai, kell 14, Emadepäeva kontsert

Koguperekontserdil esinevad Eesti Meestelaulu Seltsi koorid ja Kaitseväe orkester, ETV lastelaulusaate ”7 VAPRAKESE” finalistid, Evelin Samuel, Lea Liitmaa, Maiken, Maria Listra, Eesti Raadio ja ETV laululapsed ja Duubel 7. Oodata on ka üllatusesinejaid.Kontsert on tasuta. Laulude kuulamisele ja kaasalaulmisele leiab vaheldust Eesti Telefoni internetitelgist, kus saab kasutada mitmeid huvitavaid e-rakendusi, näiteks saab teha endast e-piltniku juures pilti ja saata tervitusfoto e-meilitsi koos tervitusega oma tuttavatele jms.