„Lõpp hea, kõik hea" on komöödia, kus romantiline tava on pea peale pööratud: mitte mees ei armasta naist, vaid naine meest, kes teda põlgab.

„See on lugu naisest, kes võitleb oma armastuse nimel, võttes lootusetus olukorras appi loovalt intuitiivse fantaasia ja eneseusalduse. Areneb peadpööritav sündmuste jada, kus ei lööda risti ette millegi ees, kuid võitlus isikliku õnne eest võib olla seotud ka teiste inimeste õnnelikuks tegemisega,” sõnas T-Teatri eestvedaja Marko Kiisa

William Shakespeare loodud näidendi lavastaja on VAT-Teatri näitleja Margo Teder, kellele see on esimene TTÜ tudengiteatris. Osades on T-Teatri harrastusnäitlejad Piret Eesmaa, Tõnu Einasto, Kärt Kase, Katre Kaseleht, Marko Kiisa, Artur Leemet, Margus Ots, Riina Ries, Anti Roots ja Lauri Vasko.
"Lõpp hea, kõik hea" on laval vaid kuuel õhtul: 12., 14., 21., 22. ja 26. veebruaril ning 1. märtsil algusega kell 19.00. Näidendit mängitakse Teatrilaboris Kaarli pst 9.

T-Teater on Tallinna Tehnikaülikooli tudengiteater, mis on asutatud 2002.aastal. “Lõpp hea, kõik hea” on T-Teatrile neljas täispikk lavastus ning esimene, mis valminud Margo Tederi käe all.