+4 Tšiili kui Eestlaste uued Kanaarid. Kaugem, eksootilisem, müstilisem, suurem, mägisem, autentsem, turistivaesem. Siiralt kahju on nendest tegelastest, kes mõned päevad enne hinnapommi endale 20 000-se pileti soetasid.

+3 Anonüümsed kingitused postkastis. Näiteks raamatud. Kuigi viimane kord jäi rõõm õige üürikeseks – armsa lasteraamatu oli saatnud City jaoks mitte just kõige olulisem sõber Hansapank.

+2 Veepargid. Eestlased ei pea varsti enam käima Serenas, sest ka Maarjamaale on kerkimas mitmeid uusi veeparke. On juba Tartus ja Keilas ning lootust saada endale moodne vesilõbustuskeskus on ka pärnakatel. Loodetavasti ei jäeta “märgadest rõõmudest” ilma ka tallinlasi.

+1 Suveaeg. Eriti kui ilm on päikseline ja tuul soe. See tähendab, et ka töötaval inimesel on võimalik peale tööd parki istuma minna või sõita kusagile võssa närvi rahustama.

-1 Hambutud anekdoodid ajalehtedes. Ajast ja arust juku, armukese või teatud rahvusi pilavad anekdoodid. Me oleme neid kuulnud ja isegi kui ei ole, teame puänti ette.

-2 Raha eest järjekorras esimeseks. Elu on karm ja üha rohkem tähendab see, kui palju oled suutnud maist mammonat sukasäärde või põuetaskusse ahnitseda.

-3 Kuninganna ema surm. Paljud märgid näitavad, et koos vanamoodsa monarhia nurgakividega võib loss hoopis kokku variseda. Eestlasi see otseselt ei puuduta, aga kuningad ja kuningannad on ju ainsad muinasjututegelased, kes ka päriselus eksisteerivad. Koos nendega võivad haihtuda ka muinasjutud ise.

-4 Igasugune võltskaup. Tegelikult me ei aima, kui palju me tegelikult võltsitud kaupa tarbime, sest paljas silm ei oska tihti kahtlustada, et väikepoes müüdav kätekreem võib olla valmistatud hoopis Sindis, konjak Valgas ja välismaised sigaretid Pihkvas.

-13 Poed ja asutused, mis suletakse enne õiget aega. Ajab ikka närviliseks küll, kui pood, pesumaja või kasvõi baar, mille kohta te aastaid teate, et see nii ja nii kaua avatud on, ühtäkki varem kinni pannakse. Kusjuures ilma mingisuguse selgituseta. Nõutuks ja vihaseks teeb ka ja City kollektiiv võttis vastu otsuse, et selliselt käituvaid asutusi nad rohkem ei külasta. Ei anna andeks.