Loorberi asemel laimilehed

Tai ja Indoneesia toitude valmistamisel sobib kasutada kafir’i ehk Tai laimi kuivatatud lehti. Nagu loorberilehtede puhulgi, tuleb need enne serveerimist toidust (supist, kastmest) välja võtta. Toodetud Inglismaal. Pakis on 10 grammi lehti, maksab 22.90.

Väherasvane või

See tähendab, et või sisaldab 61% rasva ja on tehtud ehtsast koorest. 100 grammi Põlva Piima vähendatud rasvasisaldusega võid sisaldab keskmiselt 569 kcal ning 3 g valku ja 3 g süsivesikuid.

200-grammine võipakk maksab 11.50.

Ketšup nimega Letšo

Venemaal toodetud Baltimore-ketšupeid on teravamaid ja mahedamaid. Letšo-nimeline sisaldab punast ja rohelist Bulgaaria paprikat, sibulat ja porgandit ning on mõõdukalt terav. Võiks lausa öelda, et magusavõitu. Saadaval suuremas ja väiksemas klaaspudelis. 320 grammi tomatikastet maksab 12.50.

Toorsuitsu-põdralihaga pasteet

Sellist hõrgutist valmistab Linnamäe lihatööstus. Etiketi järgi sisaldab toode 25% toorsuitsu-põdraliha, sealiha, seapekki, joogivett, soola jm. Suitsumaitset on tunda. Kilohind 99.90. Müüakse karbis, näiteks 208 grammi pasteeti maksab 20.80.

Puuvili annoona

Annoona (cherimoya) näeb välja nagu suurem roheline käbi. Sees suured mustad seemned. Maitseb natuke datli ja natuke mango moodi. Kergelt magus, jahune. Sisu värvilt hall ja pehme. Pärit Andidest. Kilohind 46.90. Ühe keskmise suurusega vilja saab kätte umbes 12 krooniga.

Wõro pakub lambapraadi

Wõrol on sügistalvisel hooajal müügil 14 uut talvetoodet, sealhulgas lambapraad. Uudisena pakub Wõro sel aastal lambapraadi kadakamarjadega, ahjupraadi, küpsetatud praadi, pikantses marinaadis abalõiku ning mahedas marinaadis kanakintsu.