Maitsestatud rapsiõlid

Olivia-nimelised maitsestatud Eesti rapsiõlid on müügil nii 250 kui ka 500 ml pudelites. Valida on kolme maitse vahel: basiilik, küüslauk ja või. Lihtne võimalus anda toidule erilist maitsenüanssi. Maitseõlid sobivad praadimiseks, küpsetamiseks, õlis keetmiseks, salatitesse ning marinaadidesse.

Väike pudel maksab 11.50.

Õhuline leib

Itaallaste lemmikleib ciabatta tähendab tõlkes tuhvlit, mis ilmselt tuleneb kujust. Igatahes teeb Hagar ka Eestis seda õhulist leiba, mida sobib murda supi kõrvale ja millest saab teha häid võileibu. Või süüa n-ö itaalia talupoja moodi – kergelt röstida, piserdada oliiviõliga ja hõõruda üle küüslauguga. Kaks leivakest pakis ehk 240 grammi maksab 9.90.

Pirni ja sinihallitusjuustu määre

Selle nimi on Cambozola Compose ja poes on nähtud samast sarjast ka naturaalset ning ananassiga määret. Müüakse pakendina, kus koos kaks 80-grammist karbikest. Sobib väga hästi eespool kirjeldatud itaalia “tuhvliga”. Hind 35.90.

”Küüslauguraamat”

Küüslauk passib igale poole ja igal ajal, külmemal ajal eriti. Uuest raamatust saab lugeda küüslaugu ajaloost, tervistavatest omadustest ja sellestki, kuidas vabaneda küüslaugulõhnast. Küüslaugusõber leiab 35 retsepti eri maade köökidest, mille hulgas on nii kastmeid, salateid, eelroogi, suppe kui ka pearoogi. Raamat ilmus sarjast ”100 rooga”, autorid Angeelika Kang ja Pille Enden. 80 lk, hind 109 krooni.