Jalgpall on parem kui seks. Vähemalt täna. Sest kell 19.30 on kõigil vutifännidel lausa kohustuslik minna Lilleküla staadionile, kus toimub FC Flora ja Kazhastani vaheline jalkamat‰. Ja pärast seda on teil võimalik valida mitmete ööklubide vahel – vaadake aga tänase City soovitusi ning tehke oma valik! Lõbus õhtu garanteeritud.

laupäev 17.11

Perega sportima. Täna kell 12 algab Kristiine Spordis (Forelli 12) Kristiine Linnaosa perespordipäev. Spordipäeval on kavas mängud ja võistlused kogu perele, saalibändi turniir ja tikuviskevõistlus. Kõigil soovijail on võimalik kasutada jõusaali ja mängida lauatennist. Lastele on suures saalis alates kella 13.30 batuut. Soovi korral saab kasutada ka sauna.

pühapäev 18.11

Ravige ihu ja hinge. Järjekordne karm nädalavahetus on selja taga ning homseks töö-

päevaks peab ju end vormi ajama. Parim vahend selleks on teatavasti saun ja ujumine. Minge siis täna koos perega või sõpradega Keila tervisekusesse, nautige ujumist, veetorust alla laskmist ning erinevaid saunu. Ühele inimene maksab kogu see lõbu sõltuvalt kellaajast ja vanusest 30-75 krooni.

esmaspäev 19.11

Moulin Rouge. Uut nädalat on tark alustada mõne meeldiva elamusega, siis ei paista ka tavaline sinine esmaspäev nii sinisena. City soovitab teil minna Coca-Cola Plazasse ja vaadata sellel aastal valminud ja juba praegu legendiks muutunud USA romantilist draamat Moulin Rouge. Filmis teevad suurepärase näitlejatöö Nicole Kidman ja Ewan McGregor. K 11.10, 14, 16.50, 19.35, 22.30 7. saalis

teisipäev 20.11

Maailma putukad ja mutukad. Minge Loodusmuuseumisse (Lai 29) ja vaadake näitust, kus on esindatud putukad kõikidelt mandritelt. Enamus neist pärineb muuseumi entomoloogiafondist, kuid esindatud on ka erakogud. Kokku on Loodusmuuseumis väljas umbes 2000 erinevat putukat. Põnevaim on näiteks maailma suurim mardikas – 17,5 cm herkulespõrnikas Lõuna-Ameerikast. Avatud K-P 10-17, pilet 10/15/25 krooni.

kolmapäev 21.11

Kossuässe toetama. Loomulikult täna Saku Suurhalli, kus 33. EM poolfinaalturniiri raames kohtub Eesti korvpalli rahvusmeeskond Valgevenega. Publikule avatakse uksed kell 17, mäng ise algab kell 19.30. 17. novembril kell 17.15 toimub samas Eesti-Läti sõpruskohtumine meeste korvpallis. Minge ja elage omadele kaasa! Vaata ka: www.korvpal-liliit.ee, www.sakusuurhall.ee.

neljapäev 22.11

Hüljatud. Kui te ei ole veel seda suurepärast, kriitikute sulest vaid ülivõrdes kommentaare saanud muusikali näinud, siis võtke end nüüd ometi kätte ja minge ning vaadake. Lõpmatuseni seda etendust ei mängita! Lavastaja Georg Malvius (Rootsi), osades Jassi Zahharov, Marko Matvere, Hanna-Liina Võsa, Kare Kauks, Ele Millistfer, Koit Toome, Sepo Seeman, Anu Lamp, Kaire Vilgats jpt. Tallinna Linnahallis kell 19, pilet 70-350 krooni.