Kaasaegset klassikat. Noored peoloomad kimavad täna õhtul loomulikult kõik Kalinini tehasesse peole, kuid ka vanemaile kaasaegse muusika huvilistele on täna õhtul pakkuda suurepärane maiuspala. Kell 19.00 on Estonia Kontserdisaalis esinemas pianist Ralf Gothoni, kes esitab Britteni klaverikontserdi. Lisaks kõlab Eestis esiettekandes Philip Glassi sümfooniline portree Itaipu.

laupäev 2.02

Nostalgiat mitmel rindel. Von Krahli Teatri baaris annab täna õhtul kontserdi meie oma legendaarne J.M.K.E, Tallinna Linnateatris saab kell 19 näha Jaan Tätte ja Tõnu Raadiku kontserti, Eeslitallis lööb kell 20.30 oma pillile hääled sisse Jaak Johanson, Hellas Hundis musitseerivad kell 21.30 Sibul ja Tõun. Kaks viimast kontserti on tasuta.

pühapäev 3.02

Sirinat ja judot. Päeval kell kaks on Niguliste kontserdisaalis suurepärane kontsert Venemaa ansamblilt Sirin. Etendatakse üks vene liturgiline draama, mis on taastatud 16.-17. saj. käsikirjade põhjal. Pilet tasuks osta juba varakult, eelmüügist 150 krooni. Kes ei jõua juba hommikul kell 11 alanud Tallinna Rahvusvahelisele Judoturniirile Saku Suurhalli, see saab osa võtta õhtul klubis Decolte toimuvast afterpartyst, mis algab kell 21.00.

esmaspäev 4.02

Teatrit või muusikat. Rakvere teater on tulnud tallinlastele külla, päeval kell 13 pakuvad nad Eesti Draamateatris lasteetendust Väike nõid, õhtul kell 19 samas kohas kaasaegset briti draamat Elame veel (otsetõlkes siiski: Pühkides mu ema p...t) Estonia Kontserdisaalis on kell 19 aga suurepärane orientaalse muusika kontsert. Musitseerivad Ranajit Sengupta, Mallick Indrani ja Peeter Vähi.

teisipäev 5.02

Kino või näitus. Tallinna Kinomajas on täna hea vene filmi õhtu. Kell 18 saab näha 1966. aastal Eldar Rjazanovi käe all valminud linataiest ”Ettevaatust auto”. Film on vene keeles, subtiitriteta. Enne filmi algust saab kuulata pisikest loengut Boris Tuch’ilt. Pilet 25 krooni. Tallinna Raatuse galeriis aga (Café Anglaise juures) on veel avatud popkunstnik Kiwa näitus, kus noormees presenteerib oma antidepressandikuuri tulemusi.

kolmapäev 6.02

Muuseumimenüü. Nüüd on jälle Tarbekunstimuuseumisse asja, sest seal on välja pandud Setu ehete näitus. Kes vajab siiski moodsamat kunsti, sellele soovitame Eesti Arhitektuurimuuseumi näitust ”Moodsad kirikud”. Tegelikult kõlbaks enne sinna jõudmist läbi põigata Tallinna Linnamuuseumi, kus avatud näitus ”See on tõeline Jumala koda”, mis valgustab rooma-katoliku kiriku ajalugu Tallinnas.

neljapäev 7.02

Hip-hop muusikat kõigile. Värske tänavakultuuri jüngrite vaim tõstab taas oma tiivad ja maabub seitsmendal veebruaril otse linna südames – Club Hollywoodis. Mis toimub? DJ Critikali mixtape’i “ For The Listeners” presentatsioon pluss superraju dokfilmi ”Death Row Uncut / Too Gangsta for TV” näitamine (algus 21.00) suurel ekraanil. KülalisDJ-na astub üles Leijonamieli (Flegmaatikkot, FIN).