Kus iganes puhub tuul, kuhu iganes paistab päike, millal iganes voolab aeg, kuhu iganes viib sind tee, sind saadab su ainuke varandus, mis voolab su soonis. Muusika.

Reede: Shoti klubi, 16, Estonia teatri keelpillikvartett; Raekoja Plats, 20, muusikali hittide paraad.

Laupäev: Katariina Kirik, 15.00 Noorte Viiuldajate Ansambli kontsert; Tallinna Matkamaja, 18 kontsert “Ooper ja operett”; Raekoja Plats, 21.30, ansambel Laine.

Pühapäev: Raekoja plats, 16 vokaalansambel Duubel 7, 18 bluesbänd Who Cares. Terve päev Mustpeade majas kitarrimängu maraton. Hell Hunt, 21.00, Luxury Filters.

Külaline

See, kui hästi sa oskad kohelda oma külalisi, näitab su võimekust. Kasuta kõiki võimalusi, et end arendada.

Reede: Komandandi aed, 15.00 T‰uva‰i folklooriansambli kava.

Laupäev: Zahir&Zahira (laboratooriumi 22), 13, Ukraina kollektiivide kontserdid; Raekoja plats, 18.30 tund prantsuse muusikaga.

Pühapäev: Veeda päev Slaavi õuel (Uus 19), kell 20 mine ·oti klubisse, seal on Horre Zeigeri Big Band.

Kroonik

Võta tähetolmu ja kirjuta sellega südamele: Mina ei unusta! Vastused su küsimustele peituvad minevikus. Katariina kirik, 12-19 (iga päev) näitus kiriku ajaloost ja Dominikaani Vendade Ordust, Kodulinna Maja, 10-21 pääs linnamüürile ja Nunne torni kaudu kolme vanasse torni, fotonäitus arheoloogilistest kaevamistest Tallinnas.

Laupäev: Linnamuuseum, 16 Sulev Mäevälja loeng “Elamu areng vanas Tallinnas”; Dominiiklaste klooster, 17.00 pooltund barokkmuusikaga.

Pühapäev: Mustpeade majas stehakse kitarrimaratoniga ajalugu. Aga sa võid veeta ka kogu päeva Raekoja platsil. Igal täistunnil lähevad Raekoja eest ekskursioonid vanalinna.

Meister

Sind ei huvita peod, vaid teod. Kõige õnnelikum oled siis, kui saad oma kätega midagi valmis teha. Meistriks saad harjutamisega ja seda sa tead. Kunstihoov (Vene 22 siseõu) 12-20 iga päev vooli savi ja tee puutööd.

Reede: Zahir&Zahira (Laboratooriumi 22), 22, Ukraina Maidan

Laupäev: Muinasajaõu, 15-18 muistse käsitöö ja võitluskunsti demonstratsioon.

Pühapäev: Katariina Gildis on kõik töökojad avatud. Õhtul lase aur välja Raekoja platsil.

Munk

Teel kõrgema sihi poole pead läbi proovima kõik pahed. Kui väljud kiusatustest võitjana, on kõik teed su ees valla. Iga päev: 12-20 maised toidud Kodulinna söögitoas (Gümnaasiumi 3)

Reede: Hell Hunt, 22.30 Väikeste Lõõtspillide Ühing

Laupäev: Draamateater, 19.00 “MORT- Surma õpipoiss”

Pühapäev: Veeda päev välikohvikutes ja laadal! Õhtul: Katariina kirik, 19.00 õhtupalve, Mustpeade maja teatripööning, 21.00 “Henry V”. Ole mõduga kasin!

Mustlane

Sa tunned oma hinges rahutust ja rännukihku, kuid sul puuduvad võimalused neid kohe teoks teha. Rändad kodumaatuna ringi ja otsid eksootikat.

Reede: Raekoja plats, 13.00 Ameerika võistlustantsude demonstratsioon, 17.00 Eesti-Vene Flamencotantsu stuudio; Tammsaare park, 14-20 tantsufestival Dancefest.

Laupäev: Raekoja plats, 17.00 naba- ja kõhutantsud; Pikk 35 õu, 17, Sevilla pidu Fiesta de Flamenca.

Pühapäev: Mustpeade maja, 12-17 kitarrimaraton. Tantsutunde saab võtta iga päev Suur Kloostri hoovis. 10-14.

Õnn

Sa tead paremini kui keegi teine, et õnn on üürike ja see võib sulle keerata selja. Seepärast oledki rõõmus, et hoida teda enda juures.

Reede: Theatrum, etendus A. T‰ehhovi novellide põhjal “Mina. Sina. Meie. Teie. Nemad” kell 22,

Laupäev: Raevangla fotomuuseum, 10.30-17.30 “Laadanaljad”, Raekoja Plats, 22, Hortus Musicus “Öö Veneetsias”

Pühapäeval sea end sisse Viruvärava mäe juures. Sealt võib Tulevane mööda minna. Marsitaktis. Puhkpilliorkestri saatel.

Pere

Muutud üksi olles kurvaks kui hunt kuuvalgel ööl. Seepärast pead teo kombel oma kodu kaasa võtma igale poole, kuhu lähed.

Reede: Kullo Lastegalerii, 15.30, Perede ansambli kontsert; Õpetajate Maja, 18 vanalinna Muusikamaja ja Muusikakooli kontsert, Hell Hunt, 14.00 “Väike Prints”

Laupäev: Raekoja plats, 15.00 muusikal “Ühe armastuse lugu”; Nukuteatri suveõu, 19 muusikal “Risk”.

Pühapäev: Võta kaasa piknikukorv ja mine kell 12 Hirveparki, seal näed, mis saama hakkab.

Rahvamees

Tunned, et oled alati õigel ajal õiges kohas. Siiski oled rahul ja tasakaalukas vaid siis, kui tunned kindlalt oma juuri.

Reede: Raekoja Plats, 22.00 ansambel Justament.

Laupäev: Raekoja plats, 12.00 Vennad Johansonid, 14.00 Väikeste Lõõtspillide Ühing; ·oti klubi, 20.30 Kuldne Trio.

Pühapäev: Raekoja plats, 12 viiuldajate ja torupillimängijate kontsert, 14 setu koor Sõsarõ. Aga sa võid vabalt ka kõik päevad Komandandi aias mööda saata!

Rüütel

Sinu teine nimi on Romantika. Ja esimene: Õilis. Seepärast tuleb sul lippu kõrgel hoida. Valearvestus võib maksta elu.

Reede: Stenbocki Maja hoov (Rahukohtu3), 15, Vanamuusikaansambli Rondellus kontsert

Laupäev: Raekoja plats, 12.45 Mustpeade Maja Rüütliturniiri avamine, 18.00 Maikrahvi tseremoonia.

Pühapäev: Vanalinna Muusikamaja, 21.00 Weekend Guitar Trio. Iga päev õhtuti: käi armsamaga jalutamas. Hoia Toompeal kätt. Musita musumäel.

Tuleneelaja

Argised asjad sind ei huvita, sind veetlevad jõulisus ja vütrsikus. Närvikõdi ja seiklused on sinu liikumapanevaks jõuks.

Reede: Raekoja plats, 14.00 Break-dance, 18.00 mustkunsti- ja tsirkuseprogramm,

Laupäev: Linnuse Hoov, 14 muistsed sõjamängud; Hirvepark, 18.00 Harley Davidsoni demonstratsioon.

Pühapäev: Schnelli tiigi haljasala; 14.00 rulluisutajate võistlus; Raekoja plats, 21.00 suur estraadikontsert. Selleks, et korralik elamus kätte saada, seo silmad kinni ja mine, kuhu jalad viivad. Võid endalegi üllatuseks uusi avastusi teha.

Noorus

Lapsed inspireerivad sind ja näitavad teed tulevikku. Ole seal, kus on nemad ja sa saavutad oma eesmärgi.

Reede: Raekoja plats, 12.00 Noorte moeshow; Katariina Kirik, 16.00 lasteetendus “Igavesed unelmad”; Kanutiaia Noortemaja (Aia 12), 18, Moliere “Ebahaige”,

Laupäev: Assauwe torn (Müürivahe 12) “Bullerby lapsed”; Raekoja Plats, 21.00 2XL.

Pühapäev: Theatrum, 14 lasteetendus “Kolm suurt soovi”; Kullo lastegalerii, 12-17 Veneetsia maskide valmistamine; Raekoja plats, 20.00 Super Noova finalistid. Lastele on kõige huvitavamad tegevused Schnelli tiigi ääres ja Hirvepargis.