Uus aasta saab Vanalinnastuudiole olema ka väga huvitavate koosluste aasta. Lisaks eelmisel nädalavahetusel esietendunud Kempinski näidendile "Lahuselu", mis tõi lavale peanäitejuhi Roman Baskini partnerina ka Linnateatri tippnäitleja Anu Lambi käivad majas veel kolme uuslavastuse proovid.

Suures saalis hakkab lavaküpseks saama Mai Murdmaa käe all valmiv Max Frischi 1950ndate tähtsamate näidendite hulka kuuluv "Härra Biedermann ja tulesüütajad". Nimiosas on Raivo Rüütel, kelle partnerina saab näha Raivo Järvit. Lisaks näitlejaile on laval ka tantsijad ning helilooja Olav Ehala, kes saadab etendust oma improvisatsioonidega klaveril. Lavastaja-koreograaf Mai Murdmaa esimene töö peale Estoniast lahkumist esietendub 9. veebruaril.

Veebruari keskel esietenduv Aldo Nicolaj tragikomöödia "Sügissonaat" toob Vanalinnastuudio väikesesse saali kokku Eesti teatri kullavara - Eino Baskini, Kaljo Kiisa ja Ülle Ulla.

Proovisaalis on kohad sisse võtnud lavakooli tudengid, kes lavastaja Jaanus Rohumaa käe all toovad vaatajate ette Brechti surematu näidendi "Hea inimene Sezuanist". Etenduses teevad külalistena kaasa ka Katariina Lauk-Tamm, Margus Tabor ja Ardo-Ran Varres.