Von Lõnguse tööd valmivad šabloontehnika abil, mis tähendab, et pea identseid töid on võimalik teha suurel hulgal. Nii kohtab neid tegelasi Viinis, Berliinis, Budapestis, Roomas, Pariisis, Helsingis, Londonis ja mujal Euroopa pealinnades, kuhu EV100 raames toimunud tänavakunsti projekt "(R)estart Reality" von Lõnguse viis.

Tänavakunstile tüüpiliselt pole tööde eluiga eriti pikk. Kuigi Tallinnas on von Lõngus seinu oma piltidega kaunistanud paljudes kohtades, ei ole praeguseks säilinud ühtegi neist kuuest rahvarõivastes tegelasest, kes nutitelefoni kaamerasilma abil telefoniekraanil ellu ärkavad.

Soovijad võivad ühte von Lõnguse ilmselt kuulsaimat tegelast Kivikuningas Lembitut näha siiski Fahle galeriis.

Projekti "(R)estart Reality" eesmärgiks oli tutvustada Eestit ja eesti kunsti ka sellistele inimestele, kes konterdisaali või kunstigaleriisse ei jõuaks. Edward von Lõnguse esindaja Andra Ormi sõnul osutus ka pildid elaa panev mobiilirakendus ülimenukaks.

Von Lõnguse käikudest erinevatesse linnadesse on jäädvustatud ka lühikestes filmiklippides, kus muuhulgas avaldavad kohalikud inimesed tööde kohta arvamust.