NRW on piirkond, mille panus elektroonilise muusika arengusse on kirjeldamatult suur. Alates Düsseldorfist pärit Kraftwerkist kuni globaalse mõjuga Kölni techno koolkonnani, mille üheks alusepanijaks Mike Ink aka Wolgfgang Woigti kõrval on ka sel reedel Eestit külastav Triple R aka Richard Riley Reinhold.

Richard Riley Reinhold alustas djna aastal 1984 ja on tänapäevani technomuusika arengu mõjutaja rollis juhtides selliseid väga aktiivseid plaadifirmasid nagu Trapez, Traum, My Best Friend ning olles seotud ka ajakirja De:bug kirjastamisega.
Martin Juhls on eelkõige tuntud elektroonikat ja klassikalist muusikat ühendava projekti Marsen Jules kaudu. Lisaks kasutab ta artistinime Krill.Minima oma elektroonilise abstraktse ambienti ja süvatehno suunalise loomingu tutvustamisel. Krill.Minima kontserti on võimalik näha 3.märtsil Juurus toimuval Müsteeriumil.
“Von Krahlis esitab Martin Juhls aga dj-seti, mis sobib kusagile tugitooli- ja tantsupõranda vahelisele territooriumil sisaldades eklektikat elektroonilisest ämbiendist kuni krautrockini. Seepärast on tema djsett Von Krahlis paigutatud ajale, mil inimesed alles kogunevad ja oma esimesi kokteile tellivad,” sõnas ürituse korraldaja Aivar Tõnso.

Martin Juhls on ka aktiivne muusikaelu edendaja Dortmundi piirkonnas, kus ta nii eesti klassikalise (Arvo Pärt, Veljo Tormis) kui ka elektroonilise muusika austajana on korraldanud esinemisi Eestis artistidele. Tema eelmise aasta edetabeli esikümnes olid ka Joel Tammik ja Muschraum aka Sander Saarmets.

Lisaks esinevad Von Krahlis Umblu plaadifirma artist Kreck, dj Alari Orav rühmitusest Supreme ja Aivar Tõnso.