Klubi manager Joel Randla rõhutab, et tegemist ei ole bordelliga – intiimteenuseid seal ei pakuta. Varem kuulus uue klubi ajalooline kelder spordiklubile Balance. Nüüd ei pea seal mingit musklit pingutama, see on hoopis lõõgastumise koht. Klubisse pääsemisel on esialgu ainult üks piirang: liiga bravuurikaid kodanikke uksest sisse ei lasta.

X-klubis on 15 tantsutüdrukut, lisaks näidatakse mõnikord eriprogrammi naistele. Meestantsijad võiksid olla mokkamööda ka seksuaalvähemuste esindajatele, programm on siiski siivas, mitte väljakutsuv. Esialgu saavad maiad meesterahvad tellida ka privaattantsu väikestesse tubadesse, see maksab 300 krooni. Naised on veel diskrimineeritud, mehi ei saa väiksesse tuppa tantsima kutsuda. See viga lubatakse lähitulevikus parandada, kindlasti hakkab see teenus rohkem maksma, nii umbes 500 krooni, arvab Joel Randla. Koha üheks tõmbenumbriks on kindlasti SM show tuba, kus üks 15 minutit kestev show maksab 800 krooni. Kui klient soovib, siis ta võib piitsa saada, kuid riided tuleb selga jätta.

X-Club on avatud iga päev kella kuuest kuueni. Sissepääsu eest tuleb tasuda 150 krooni, kuid kui on soov ainult sauna kasutada, siis piletit ostma ei pea. Tund sauna maksab 400 krooni, sinna mahub maksimaalselt kuus inimest. Olgu veel öeldud, et restoran see koht ei ole. Söögi poole pealt saab tellida vaid suupisteid, ‰okolaadi ja puuvilju. Kellele koht kangesti meeldima hakkab, see võib 5000 krooni eest klubikaardi lunastada, mis tagab tasuta sissepääsu ning 20% soodustust kõikidelt drinkidelt. Kõige odavamad joogid on kohv ja tee – 25 krooni, kõige kallim on Hennesy Richard, mille 4cl maksab 1700 krooni. See ei ole Tallinna kõige kallim hind sama koguse sama joogi eest. Õlu maksab 60 krooni ning vodka 50.

Joel Randla ütles Cityle veel, et klubi ei heiduta see, et Tallinnas on homobaar nimega X-baar. Sihilikult nimesarnasust ei otsitud, kuid kui teada saadi, et niisugune baar on olemas, ei kavatsenud keegi nime vahetama hakata. “See baar on mõeldud kõikidele inimestele, kes siia tulla tahavad, rahvus, nahavärv ja seksuaalne orientatsioon ei ole olulised,” ütleb Randla ning lisab, et minimaalselt saaks üks inimene X-Clubis õhtul hakkama tuhande krooniga.