Ka grillimine on üks suviseid meelistegevusi. LP Kodu külastas seekord teletegelase Erkki Sarapuu Viimsi kodu. Erkki on osalenud ka kokasaates ja mitte lihtsalt lõbusa suuvärgi pärast. Söögi valmistamine on tema suurim kirg – grillimine õnnestub tal iga aastaaja ja ilmaga. Loe lähemalt LP Kodu veergudelt.

Aiandushuvilistele on suvi ilmselt oodatuim aeg – aastatega rajatu näitab end taas uuest küljest ning enamasti on sellest üksnes palju rõõmu ja ilu. Sattusin suve hakul esimest korda rohevahetusele ja peab ütlema, et igal rohenäpul tasub mõnelt rohevahetuselt läbi astuda. Iial ei tea, mida toredat sealt leida võib, ja kui endal on mõni taim üle, on see hea viis taimede taaskasutuseks.

Suvesse mahub veel palju põnevat ja eks igaüks valib meelepärase: kodused aiapeod on hea võimalus pere ja sõprade seltsis lõõgastuda, võiks käia vähemalt ühel vabaõhuetendusel või -kontserdil – neis on mingi suvele omane salapära. Ja kogu selle nautimise kõrval tasub ka lihtsalt niisama olla. Puhata, lugeda, mõelda…

Tee sel suvel midagi, mida sa pole varem või ammu teinud. Ka üks korralik plaanivaba kulgemine on suveks hea plaan. Võtame suve vabalt!