Armastusega Balilt



Loo autor Silja Luide tutvus Balil kohalike köögikunstiga. Valmivad satay-vardad.
Loo autor Silja Luide tutvus Balil kohalike köögikunstiga. Valmivad satay-vardad.Foto: erakogu

Riis on päikeselisel ja troopilisel Bali saarel asendamatu, seda pakutakse rikkalikult iga roa juurde. Riisita toitu ei peeta üldse õigeks söömaajaks, vaid pelgalt suupisteks.

Tuntumad Indoneesia toidud valmistatakse enamasti riisist, näiteks nasi campur (riis eri lisanditega, nagu kana, mereandide, aedviljade, sea- või lambaliha, praetud tofu, fermenteeritud sojaubade ehk tempeh’ga) või nasi goreng (praetud riis muna või omleti ja eri aedviljadega), ning pärinevad Indoneesia suurimalt saarelt Jaavalt. Seekord jagame kahe paradiisisaarel pakutava suupiste retsepte.
Edasi lugemiseks logi sisse, telli digipakett või osta artikkel
0,59 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare