Kõik armastavad mahlaseid lihapalle

 (1)

Lihapalle võib valmistada nii praadides, grillides, aurutades kui ka hautades, kuid ahjus küpsetades tulevad need kõige paremad.
Lihapalle võib valmistada nii praadides, grillides, aurutades kui ka hautades, kuid ahjus küpsetades tulevad need kõige paremad.Foto: Silja Luide

Lihapallid ei sobi üksnes maitsvaks põhiroaks, vaid ka mõnusaks snäkiks, mis koos dipikastmega la uale panna.

Millegipärast seostatakse lihapalle enamasti Rootsiga. Rootslaste mitteametlikku rahvustoitu on mainitud isegi lasteraamatutes (Karlsson oli suur lihapallifänn) ja kuulsa mööblifirma puhvetis pakutavad kuulsad lihapallid on paljude jaoks IKEA-s käigu kohustuslik osa. Siiski on tegemist rahvusvahelise roaga, mida võib enda omaks pidada suur osa maailma maid.
Edasi lugemiseks logi sisse, telli digipakett või osta artikkel
0,59 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare