Köögikunstnik Andrus Laaniste: restoranitoit peab vau-efekti tekitama

 (1)

Võid olla ükskõik kui kõva vend, aga ilma samas suunas mõtlevate kolleegideta ei ole võimalik köögis kvaliteeti hoida, teab peakokk Andrus Laaniste.
Võid olla ükskõik kui kõva vend, aga ilma samas suunas mõtlevate kolleegideta ei ole võimalik köögis kvaliteeti hoida, teab peakokk Andrus Laaniste.Foto: Lauri Laan

Inimesed ei tule tipprestorani niisama kõhtu täis sööma, nad eeldavad midagi hoopis rohkemat, ütleb peakokk.

Edasi lugemiseks logi sisse, telli digipakett või osta artikkel
0,99 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare