Köögikunstnik Andrus Laaniste: restoranitoit peab vau-efekti tekitama

 (1)

Soovid teravaid uudiseid otse postkasti? Vaata lähemalt >

Võid olla ükskõik kui kõva vend, aga ilma samas suunas mõtlevate kolleegideta ei ole võimalik köögis kvaliteeti hoida, teab peakokk Andrus Laaniste.
Võid olla ükskõik kui kõva vend, aga ilma samas suunas mõtlevate kolleegideta ei ole võimalik köögis kvaliteeti hoida, teab peakokk Andrus Laaniste.Foto: Lauri Laan

Inimesed ei tule tipprestorani niisama kõhtu täis sööma, nad eeldavad midagi hoopis rohkemat, ütleb peakokk.

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare