Iga linna kohta leiab ilusate piltidega varustatud kasutusjuhendi: mida seal teha, kui aega on täpselt üks nädalavahetus? Tallinna peatükk algab traditsioonilise soovitusega uurida muistset linnamüüri ja kõndida vanalinnas, märgitakse Skype’i, kuid siis jõutakse ootamatult gastronoomia radadele, jättes maalilise vanalinna, uhke Toompea, moodsat kunsti triiki täis Kumu ja muu säärase hoopis kõrvale. Esimesena mainitakse restorani Sfäär, mida iseloomustatakse kui kohta, kus tuleb olla valmis sööma metssealiha, sama teema jätkub ka talverestorani Neh soovituses: oodake soolatud jaanalinnuliha ja männimaitselist viina.

Tüütu pseudokeskaeg

Jutt jätkub soovitustega inimestele, kes ei kannata, et neile serveerib õlut pseudokeskaegseis rõivais ettekandja (selliseid baare olevat Tallinnas nii palju, et ei jaksa kõiki läbi käiagi). Turistivärgi vältimiseks antakse nõu minna hoopis Butterfly kokteilibaari, kus kuuleb mahedat 1980. aastate elektrot ja kus joogisegamist võetakse väga tõsiselt.