Peakoka nipid mereandide valmistamiseks



Telli Eesti teravaimad uudised otse postkasti, telli Eesti Päevaleht siit >

Peakoka nipid mereandide valmistamiseks
Karin Kaljuläte

Aastatepikkuse kogemusega tippkokk Dmitri Fomenko õpetab, kuidas valida poes kala ja valmistada külmutatud mereande.

Edasi lugemiseks logi sisse, telli ligipääs kogu sisule või osta artikkel
0,99 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>
Kingime koos kõigile Eesti vähihaigetele võimaluse elada!
Annetama
209 000€
Kiili vald, Majaosa
166 000€
Tallinn, Suvila
243 000€
Tallinn, Majaosa
90 000€
Tallinn, Korter
189 000€
Harku vald, Korter
229 500€
Tallinn, Korter
109 000€
Tallinn, Korter
83 000€
Tallinn, Korter
120 000€
Tallinn, Korter
157 000€
Rae vald, Korter

92 990€
Tallinn, Korter
98 990€
Tallinn, Korter
153 990€
Tallinn, Korter
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare