Peakoka uued väljavaated



Proovi nüüd Eesti Päevalehte 2 NÄDALAT vaid 2 EUROGA! Koos Päevalehega saad lugeda ka Laupäevalehte LP. Vaata lähemalt >

Üle kolme aasta välismaal leiba teeninud Peeter Pihel tahtis ammu oma pagarikoda ja lihakarni teha. Unistus sai teoks - Kotzebue Bakery & Charcuterie on avatud mullu aprillist saadik.
Üle kolme aasta välismaal leiba teeninud Peeter Pihel tahtis ammu oma pagarikoda ja lihakarni teha. Unistus sai teoks - Kotzebue Bakery & Charcuterie on avatud mullu aprillist saadik.Foto: Anu Hammer

Peeter Piheli aasta oli tihe: Eesti eesistumise õhtusöökide korraldamine, oma pagari- ja lihaäri avamine, peakokatöö Pariisis ja oma restorani avamiseks valmistumine.

Rästa
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare