Peakoka uued väljavaated



Eesti Päevalehega saad kaasa „Meie Eesti. 100 aastat“ raamatu! Vaata lähemalt >

Üle kolme aasta välismaal leiba teeninud Peeter Pihel tahtis ammu oma pagarikoda ja lihakarni teha. Unistus sai teoks - Kotzebue Bakery & Charcuterie on avatud mullu aprillist saadik.
Üle kolme aasta välismaal leiba teeninud Peeter Pihel tahtis ammu oma pagarikoda ja lihakarni teha. Unistus sai teoks - Kotzebue Bakery & Charcuterie on avatud mullu aprillist saadik.Foto: Anu Hammer

Peeter Piheli aasta oli tihe: Eesti eesistumise õhtusöökide korraldamine, oma pagari- ja lihaäri avamine, peakokatöö Pariisis ja oma restorani avamiseks valmistumine.

Edasi lugemiseks logi sisse, telli ligipääs kogu sisule või osta artikkel
0.99 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>
Kingime koos kõigile Eesti vähihaigetele võimaluse elada!
Annetama
149 900€
Tallinn, Korter
83 000€
Tallinn, Korter
179 900€
Tallinn, Korter
166 000€
Tallinn, Suvila
126 500€
Tallinn, Korter
Otse omanikult!
189 000€
Harku vald, Korter
102 900€
Tallinn, Korter
155 000€
Tallinn, Korter
121 990€
Tallinn, Korter
295 000€
Harku vald, Maja
Otse omanikult!

245 000€
Tallinn, Korter
93 000€
Tallinn, Korter
168 700€
Tallinn, Korter
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare