Rahamaailmast šokolaadimeistriks



Püsi kursis päevauudistega meilt ja mujalt ning saa osa sisukatest nädalavahetuse lugudest - telli Eesti Päevaleht koos laupäevalehega LP >

Kvaliteetse šokolaadi puhul on oluline kõik alates kakaoubade hankimisest kuni šokolaaditahvli vormimiseni, ütleb Kristel Lankots.
Kvaliteetse šokolaadi puhul on oluline kõik alates kakaoubade hankimisest kuni šokolaaditahvli vormimiseni, ütleb Kristel Lankots.Hendrik Osula

Eesti esimene bean-to-bar-šokolaadi tegija Kristel Lankots räägib parimast šokolaadist ja sellest, mis seob teda Costa Ricaga.

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare