Tippkoka karm treening
Kokkade olümpial pannakse omavahel mõõtu võtma 20 teravate nugadega varustatud tippkokka. Nende võistlustöö nõuab edasipääsuks tikkija täpsust, liinitöölise rutiinitaluvust, loovinimese ilumeelt ja uuendaja kujutlusvõimet.
Dmitri Haljukov koos oma abikokaga – Dmitri Fjodoroviga restoranist Ribe – on taas Rootsi kuningriigi pealinnas. Seljataga on järjest teine, üsna tavalised 12 tundi väldanud treeningupäev. Haljukovil aitab valmistuda kokk, kes on selle ligi kahe aasta pikkuse võistlustsükli ise läbi teinud ja lõpuks hõbedaga pärjatud. Chef Jonas Lundgreni köögis kohtutakse teist korda, punutakse sõjaplaani ja pannakse paika viimaseid finesse. Kodus ja võistlusboksis toetab Haljukovi Olde Hansa peakokk Emmanuel Wille, kes on varemgi aidanud Eesti esindajatel kastaneid tulest välja tuua.