15.12.2017, 16:01
Toiduakadeemiku teistmoodi jõuluroad
Jõuluõhtul võib klassikalise seaprae asemel nautida sootuks teistsuguseid liharoogi, näiteks rebitud lihaga võileiba või vürtsikat karrit.
FOTO:
Peagi kümnendat sünnipäeva tähistava Toiduakadeemia omanikeringi kuuluvat peakokka Tarvo Kullamad tuntakse peamiselt grillmeistrina, kes on edukalt osalenud kodumaistel ja rahvusvahelistel võistlustel.
Tarvo peab end kõigesööjaks, kelle lemmiktoit oleneb ajast, kohast ja seltskonnast. Talle meeldib väga Tai köök. Teisalt olevat raske leida paremat sööki kui Saaremaa suvine siiaäkine, mis on valmistatud 20 minutit tagasi merest paati tõmmatud kalast. Kindlat eelistust ei ole Tarvol ka tooraine puhul, aga tõeliselt sümpaatseks nimetab ta kanamuna. Munal on palju kasulikke omadusi, samuti saab munaga liimida, paksendada, vigu parandada jne.
Oled juba tellija?