Hääd nalja on ikka hää lugeda. Ent kes see viitsib netis ringi tuhnida. Sestap on üks korralik anekdoodiraamat igati teretulnud.

Tea, kuidas Vladimir Vladimirovitš asjasse suhtub. Soome president Urho Kaleva Kekkonen igatahes kollektsioneeris tema pihta pillutud nalju. Ja Lennart Merist on paar päris head huumorikogumikku ilmunud. Ehk siis: kui sinust raamatutäit anekdoote kokku ei saa, pole sa poliitikuna tegija.

Samas on lihtne irvitada tüübi üle, kes lendab koos kurgedega ja leiab veest amforaid, tungib kallale naabritele ja vihkab läänt, kellel on KGB minevik ja oskus riik sinnasamusesse keerata.

***

Putin istub ja mõtleb: kuidas Venemaa minuta hakkama saab? Minuta ei oska isegi kured lennata.

***

Kevin Costner saabub Moskvasse, et teha Putinist film „Lendab koos kurgedega“.

***

„Vladimir Vladimirovitš, mida ei tohi Ukraina teha teel Euroopasse?“
„Kummardada.“
„Miks?“
„Selja taga on Moskva.“

***

Lugupeetud Vladimir Vladimirovitš, meil on tungiv palve, et rahvaga suhtlemisel juhindida konstitutsioonist, mitte „Kamasuutrast“.

***

Jne, jne, jne…

***

Kusjuures Putin näikse olevat rahvamees ja ehtne venelane just seetõttu, et kasutab „Kamasuutra“ väljendeid suhtlemisel ning eks temagi armasta anekdoote rääkida nii pressikonverentsidel kui intervjuudes. Sestap võib arvata, et ta anekdootide üle väga ei pahanda ja rääkijaid veerandsajandiks türmi ei pane. Seni.