“STOPP!” hüüdsin ühel õhtul endale siinkohal mõttes. Jooksin kribinal-krabinal kapi juurde ja tuustisin välja kunagi ammu kingiks saadud lauamängu. Lauamängu, mille igale ruudule oli märgitud mingi seksiga seotud ülesanne.

“Misasja, ma pean siin mööda tuba ringi jooksma, beebiõli rida järel võiõ” möirgas koju jõudnud ja täpselt sama õudse töise stressi käes kannatav mees. Klaas külma õlut lepitas teda pisut seksimängu mõttega ja ta soostus totakat mängu proovima. Et nuppu mängulaule saada, tuli ausalt vastata ühele kolmest küsimusest (teie kõige räigem seksuaalfantaasia; kõige hullem koht, kus tahaksite seksida jne). Kohe siinkohal leidsime mõlemad, et parem oleks tuled ära kustutada ja küünal põlema panna.

Edasi läks jaburaks. Aga ka lõbusaks. Tema pidi teises toas endale ühte kohta minu lõhna peale panema ja mina selle koha ninaga üles otsima. (Põlveõndlas oli see koht, ma ütlen teile!) Mina omakorda pidin suutma leida kahe minuti jooksul viisi, kuidas teda hullumiseni erutada (see oli lihtne). Lakkusime teineteise nabadest vahuveini ja võtsime riided seljast. Sain teada, mis teda minu juures esimesel korral köitis. Ise pidin üles tunnistama oma kõige fantastilisema seksielamuse.

Mees, nagu mehed ikka, sattus mängimisest hoogu ja võttis ettekirjutusi äärmiselt tõsiselt ning punktuaalselt. Kui on öeldud, et pead kuhugi enda külge peitma shokolaadikommi, siis tuleb seda ka teha. Hoolimata sellest, et kohti, kuhu kommi peita, polegi nii palju. Mmmm, suhu!

Kui viimasele ruudule (paradiisiõndsus ehk ütle oma partnerile, mida sa soovid, et sinuga tehtaks) jõudsime, oli kell kuritegelikult palju. Võiks öelda, et väljas oli valge. “Tegelikult võttis selle mängu abil seksini jõudmine häbiväärselt kaua aega,” mõmisen ma uniselt. “Just see oligi väga huvitav – tunda, kuidas pinge kasvab,” vastas mees äkki end täiesti ärkvel näoga istuli ajades.

Säh sulle beebiõli!

Rutiinivabad seksimängud

  • Linnusulemäng

    Võtke üks suleke (nokkige boa või lihavõttekaunistuse küljest) ja visake kahe vahele õhku. Nüüd ajage põsed punni ja puhuge, et suleke õhus püsiks. Eesmärgiks on puhuda sulg üle partneri õla. Kes laseb sule enda selja taha puhuda, peab loobuma ühest riietusesemest. Kui te lõpuks alasti olete, leiate sule kasutamiseks kindlasti veel mõne võimaluse...

  • Kaardid (ainult täiskasvanutele)

    Võtke kaardipakk ja kirjutage igale kaardile mõni seksiga seotud tegevus: numbritele lihtsamad ja igapäevasemad asjad, piltidele ja ässadele aga midagi tõeliselt mahlakat. Mängige kahekesi oma lemmikmängu, olgu see siis linnade põletamine, viis lehte või turakas. Kaotaja peab ellu viima viimaseks enda kätte jäänud kaardile kantud tegevuse.

  • Pimesikumäng

    Vaja: tumedaid sukki, millega teineteise silmi kinni katta. Siduge vastastikku silmad kinni ja heitke pikali. Püüdke kordamööda tabada suudlustega just neid punkte teise kehal, mida partner ütleb. Näiteks võite paluda suudelda oma vasakut rinnanibu. Kui ta sellele kohe pihta saab, on ära teeninud 5 punkti. Kes esimesena 50 punktini jõuab, saab õiguse paluda nii pikka ja nii kirglikku suudlust, nagu soovib, ja just sinna, kuhu soovib... Kaotaja peab aga terve nädala kinniseotud silmadega seksima!

  • Täringumäng

    Pange mõlemad kirja 11 seksikat tegevust, mida olete alati tahtnud proovida. Alates kahest punktist (näiteks seks avatud aknal) kuni 12 punktini (jäädvustame seksimise videole). Võtke kaks täringut. Raputage täringuid pihus, puhuge neile õhusuudlus ja veeretage. Täringutele tuleb kuuletuda, ükskõik, mida nad nõuavad!

  • Näidendiproov

    Leppige kokku mingi kindel stsenaarium, mis tundub mõlemale erutav. Näiteks võib mängida stripparit/striptiisiklubi külastajat, abieluinimest/armukest, esimest korda kohtuvaid noori armastajaid või keda iganes. Tähtis on see, et peate mõlemad kokkuleppest kinni ja püüate kogu hingest rolli sisse elada.

    Seksikool

  • Esimene tund – geograafia

    Kuidas ajada mees kirest hulluks? Tuleb tunda kuumi punkte mehe kehal.

    Kontrolltöö. Palu mehel heita voodisse. Seo tal silmad kinni ja suudle, laku, ime, näksi, kõdista ja silita teda. Garanteeritult avaldavad mõju puudutused järgmistes kohtades: huuled, keel, kael, kõrvalestad, just see koht kõhul, mida puudutab tema erekteerunud peenis pikali olles, reite siseküljed ja kannikad. Paljudele meestele meeldib ka, kui nende rinnanibusid (õrnalt!) ja sõrmi näksida.

    Tip: üks äärmiselt erogeenne tsoon peidab end mehe munandite ja päraku vahelisel alal. Ja veel: paljude meeste jaoks on sugutipea hellitamisest erutavam tegevus, mille käigus eesnahka allapoole, peenise “juure” poole tõmmatakse.

  • Teine tund – usuõpetus

    Misjonäriasend? Võtab õlgu väristama? Nii igav ja tavaline? Vanamoeline ja mehe üleolekut rõhutav? Ometi: kuigi seksuoloogid on kirja pannud üle 600 seksimiseks sobiliku asendi, jääb vana hea misjonäriasend ikkagi paljude lemmikuks. Sest selle asendi puhul pakub seks mõnu mõlemale – nii naisele kui mehele. Pealegi võimaldab asend nautida tunnet, kuidas mehe alakeha su kliitorit stimuleerib. Veelgi enam stimulatsiooni saab kliitor siis, kui jalad kokku panna, nii et mehe omad jäävad väljapoole.

    Tip: kui sa mingil põhjusel oma keha kergelt häbened, on see asend parim, sest su keha jääb ju mehe keha alla (pealegi ei ripu lamades rinnad ja kõht tundub lame). Saab ka suudelda ja sügavalt silma vaadata!

  • Kolmas tund – käsitöö

    Üles-alla, üles-alla. Tundub lihtne, kas pole? Tegelikult võib mängida nii haarde tugevuse, kiiruse kui liigutuse ulatusega, aga ei tohi unustada, et just kindel rütm tekitab seksuaalse erutuse. Kui talle see meeldib, võib kiirust lõpupoole tõsta. Mõned mehed naudivad enim puudutusi peenise juurel, mõnedele meeldib kontsentreeruda “peale”. Pooltele meeldib kasutada mingit lubrikanti (neid saab seksipoest, aga kõlbavad ka kodused vahended – dushigeel, beebiõli jne).

    Tip: kui tahad teada vahendit, mille peale 99% mehi ogaraks läheb, siis palun: tee sõrmed kas märjaks või kata lubrikandiga, moodusta sõrmedest ring just peenise “pea” ja “tüve” vahele jääval alal ja hõõru kindla käega üles-alla. Teise käega masseeri õrnalt mehe reite sisekülgi...

    Tee talle kingitus!

    Võta käärid ja kuldne vildikas. Valmista roosast paberist kingisertifikaat, mille saajale langeb osaks kas võrgutav striptiis, massaazh või seks vabalt valitud asendis ja kohas.

    Mõned sobivad kingiideed:

  • Duubel (sobib mehele, kel ei saa armastusest kunagi küllalt)Laku õrnalt ta rinnanibusid. Samal ajal hellita käega ta peenist. (See on nagu koordinatsiooniharjutus, kus tuleb ühe käega kõhtu patsutada ja teise käega pea kohal ringe teha.) Katkesta kordamööda emb-kumb tegevus ja palu tal sel ajal keskenduda mõttele sellest mõnust, mida ta tundis. Kui taas n-ö puhanud kehaosa puudutad, mõjub see iseäranis elektriseerivalt.

  • Aegamööda (mehele, kes ei kiirusta)

    See kink nõuab pikemat ettevalmistusperioodi. Harjuta iga päev oma vaagnalihaseid. Tõmba musklid pingule, loe kümneni ja lõdvesta. Nii 20 korda järjest. Nädala möödudes peaksid su vaagnalihased olema piisavalt tugevad järgmiseks seksimänguks: hellita mehe peenist a-e-g-l-a-s-e-l-t piki peenist käega üles-alla silitades. Kui ta enam ei suuda, luba tal siseneda ja aja ta a-e-g-a-m-ö-ö-d-a hulluks, hellitades ta peenist rütmiliste vaagnalihase kokkutõmmetega.

  • Narrimine (mehele, kellele meeldib olla pingul)

    Vii ta peenist käega üles-alla hõõrudes erutuse tippu. Jälgi tähelepanelikult, et erutus kontrolli alt ei väljuks. Kindlad märgid mehe kire kõrghetke saabumisest on: tuhara- või reielihased tõmbuvad pingule ja hingamine muutub kiireks ning korrapäratuks. Just sel hetkel (enne, kui tagasipöördumine muutub võimatuks) pigista ta erekteerunud peenist “peast” altpoolt tugevasti pöidla ja nimetissõrme abil. See hoiab ejakulatsiooni ära ning kahandab erutust ja erektsiooni. Seejärel tuleb otsast pihta hakata. Saladus on selles, et viia iga kord mees erutuse teel kaks sammu edasi ja siis ühe sammu võrra tagasi. Kui lõpuks kogunenud pinge lahenduse leiab, saab mehele osaks ootamatult tugev elamus.

    Miks ma teda tahan?

    Kui lisaks seksihimu kadumisele on argipäeva nüride kihvade läbi kannatada saanud armu koos hoidvad kanged lõimed ja hinge on närima hakanud kahtlus, kas olemasolev partner on ikka parim, tasuks mõelda või teha järgmist:

  • Jälgi teda, kui ta teeb tööd!

    Miski ei mõju erutavamalt, kui vaadata entusiastlikult töösse süvenenud meest. Kortsus kulm, musklitemäng ja erutav higilõhn. Koopanaiselik mõnutunne, et see suur ja uhke isane sinu nimel rabab, ei lase ennast kaua oodata.

  • Meenuta (ühist) minevikku.

    Istu maha ja mõtle, millal ja kuidas te kohtusite. Milline magus erutus valdas sind esimese suudluse ajal... Ehk on kusagil alles tema kirjakesed või lollakad meilid, mida kohe kuidagi ei raatsinud kustutada/ära visata? Otsi need üles ja naudi mõtet sellest, kui ilusti see kõik algas. Veel parem on seda teha kahekesi.

  • Tähista ainult teile kahele tähtsaid päevi.

    Millal kohtusite? Millal esimest korda seksisite? Kasuta ära ainult teile kahele tähtsate daatumite olemasolu ja korralda talle armas pidu. (See aitab ka temal neid meeles pidada, nii et ta saab sind kingi või lilledega tänada.)

  • Suhtle rohkem vallaliste sõbrannadega!

    Kuulates üksikute jutte sellest, kui raske on leida sobivat partnerit, saab siililegi selgeks, milline vedamine on su praegune partner tegelikult. Mis siis, et tal on mõned puudused? Kellel neid ei oleks?

  • Taaselusta esimene kohtamine.

    Pane laud kinni sinnasamma restorani või pitsabaari, kus te esimest korda kahekesi käisite. Magusad mälestused, mmm...

  • Jälgi teda mõne teise naisega suhtlemas.

    Kui sul avaneb võimalus jälgida oma partnerit teiste naisolevustega rääkimas, neile veinipokaali ulatamas või nendega tantsimas, võid taibata, et see, mida sina pead harjumuspäraseks ja garanteerituks, võib nii mõnegi suguõe ihu kuumaks kütta. Teiste naiste pilgu läbi tundub omane mõmmi äärmiselt ihaldusväärne.

  • Kiitle temaga sõprade ees.

    Mäletad – siis, kui kõik algas, vatrasid sa vahetpidamata kõigile (hoolimata sellest, kas nad tahtsid või ei tahtnud kuulata), kui ilus su kallim on, kui tark ja hea. Hakka sellega jälle pihta! Oht kaotada mõni sõbranna on köömes selle kõrval, kui jahtuvad tunded.

  • Mõtle tema parimale omadusele.

    Mis sind tema juures kõigepealt veetles? Laiad õlad? Huumorimeel? Suurima tõenäosusega pole sind enim veedelnud omadus või iseloomujoon kuhugi kadunud. Naudi seda!

    Kristel KURM