Sellele aastatuhande viimasele suurele peole valis Laura Tallinna kaubamaja naisteosakonnast seksika punase õhtukleidi. "Tavaliselt ma riietun musta. Alguses mõtlesin, et riietun sel õhtul tavapäratult valgesse, aga viimasel hetkel otsustasin punase kasuks. Lisaks avanes mul lõpuks ometi võimalus teostada oma unistus ja kanda ilusaid pikki seksikaid kindaid."

Laura tunnistab, et kuigi meedia poolt liiga ülespuhutud, on see aastavahetus ometi eriline. "Ja selle kleidiga tunnen ma ennast sellel erilisel õhtul kõige säravama, ihaldatuma ja pilkupüüdvamana..."

Kahjuks ei saa Laura peole minna oma unistuste kaaslasega, kes ei viibi aastavahetusel Eestis. "Aga vaevalt, et mul selles seltskonnas igav hakkab! Pealegi on peo korraldajatel varuks palju toredaid üllatusi, mida ma ei oska täpselt ette kujutadagi. Võin ainult aimata."

Kätlin (30)

"See kleit on mulle küll natuke suur, aga midagi sellist ma kannaksingi aastatuhandevahetusel," ütleb Kätlin ennast peeglist silmitsedes. Õhukese hõbehalli kleidi valis ta Sokose naisteosakonnas rippuvate õhtukleitide seast kõhklematult välja. Et külmal talveõhtul paljaid õlgu katta, otsis ta sinna juurde efektse sulgedest boa.

"Kui aus olla, siis ma veel päris täpselt ei tea, kuidas ma millenniumi vahetan. Mul on elus igasuguseid aastavahetusi olnud, ongi lahe, kui ühel aastal olen sõpradega kuskil metsa sees, teisel aastal lähen mõnele glamuursele koosviibimisele," arutleb Kätlin ja keerab ennast peegli ees.

"Sellise kleidiga läheks uusaastapeole... näiteks Orlovi lossi. Õhtusöök, šampanja, väike seltskond, hea muusika, tants kindla peale."

Jan, 19

Jan on tegelikult Berliini poiss, kes tuli Tallinnasse kallimale külla. "Helistasin pruudile, ta ütles: tule siia, aastavahetusel on ühes Lõuna-Eesti väikelinnas lumine jalgpallimatš. Kui siia jõudsin, oli tal juba uus plaan: suur ja uhke peokleit rippus kapi küljes. Aga mina olin teksade ja kampsuniga."

Nii vedaski sõbranna Jani Stockmanni ja valis talle sametise musta pintsaku ja vesti ning seksika punase kikilipsu.

"Ega ma tegelikult ei kujutagi ette, milline see suur millenniumipidu siin Eestis tuleb," möönab Jan. "Kõik mu sõbrad Berliinis olid nii vihased, kui kuulsid, et plaanin nad aastavahetuseks hüljata, aga mida ma Saksamaal teinud oleksin. Niisama istunud ja pidutsenud, kuid nüüd saabub aasta 2000 minu jaoks igal juhul täiesti uuel moel. Oodake ainult, kui ma sellest sõpradele räägin ja ajalehest pilti näitan!" rõõmustab Jan.

EE