Vana-aastaõhtut seob Maire Aunaste ja Tarmo Leinatamme juhitud „Õhtu tähtedega”, mille kümneminutised ühenduslõigud käivad eetris õhtu jooksul neljal korral. Anu Välba kogutud „Saatevigad” paljastavad ka selle aasta eetriapsud. Õhtu jooksul on eetris mitu paroodiasaadet. Televaatajate naljasoone ajavad umbe uue põlvkonna Nõmmik ja Abel – sketšisaate „Tujurikkuja” tähte­deks on Märt Avandi ja Ott Sepp. „Päkapikudisko” näitab päka­pik­ke ja eesti parimaid muu­sikuid. Kõiki rolle mängivad Tiit Sukk ja Taavi Teplenkov. „Erisaa­de” pa­neb selleks õhtuks kokku karaoke, Rohke Debelakk annab eetrisse aasta viimased libauudised. ETV värskes paroodiasaates „Edekabel” näeb eesti huumori klassi­kuid Ita Everit, Eino Baskinit, An­ne Paluveri, Hendrik Normanni jt. Pärast keskööd näida­takse punklaulupeo salvestust. President Ilvese uusaastatervituse edastavad kõik kolm põhikanalit.

1. jaanuaril tele-esilinastub hiljuti kinodesse jõudnud uus mängufilm „Soovide puu” (Eesti 2008).

•• KANAL2: Pärast „Reporteri” aastalõpu erisaadet  algab „Eestlane ja venelane: vanad rõõmud, uued mured”. Selles tunnises komöödialavastus näeme, kuidas vahetub aasta komöödiasarja tegelastel. Kell 21 stardib kahe­tunnine eriprogramm „Võsareporteri aastavahetus”, kus pöö­rasel möllul ei lasta hetkekski raugeda. Presidendi uusaastatervituse eel ja järel on eetris Anne Veski juubelikontsert.

Uue aasta juhatab sisse menufilmide programm ja kell 19 on eetris juba iga-aastaseks kuju­nenud meelelahutuslik eri­saade „Mida toob aasta 200?”. Pärast seda alustab traditsiooniline „Vi­king Lotto aastaloos”, kus auto­loosimise sõul esinevad Maarja-Liis Ilus, Ivo Linna, Birgit Õigemeel, Hanna-Liina Võsa, Karl Ma­dis ja Noorkuu. Õhtut juhivad Mart Sander ja Pille Minev.

•• TV3 saadab vana aasta ära „Laulud tähtedega“ kaunimate hetkede erisaatega ning vene kultusfilmiga „Saatuse iroonia” (kell 21.55 ja 00.05). Kordusesituses näeb eelmise aasta komöödia­lavastust „Lõpp hea, kõik hea”. Pärast südaööd on kanalil välismaiste staaride kontsertsalvestised: Mika Paris, Kylie Minogue– Showgirl Tour, U2–Verigo jpt.

1. jaanuaril on klassikasõprade rõõmuks eetris muusikalifilmid „Grease” ja „Helisev muusika”.

•• NELJAS: Vana-aasta õhtul naerutab Neljanda vaatajaid do­kumentaalkomöödia „Aristokraadid” (USA, 2005). See on koo­mi­kute meistriklass, milles sada superstaarist koomikut räägivad ühte ja sama õige roppu nalja. Film näitab üht ja sama pilkelugu Whoopi Goldbergi, Robin Williamsi, Drew Carey ja paljude teiste esituses.