Konkursil hinnatakse kodude sisekujundust. Eesmärgiks on leida kodusid, mis kujundatud maitsekalt ja omapäraselt vastavalt pererahva võimalustele. Oluline pole, kui kallilt on elamine sisustatud, vaid kui nutikalt on seda tehtud. Korraldajad usuvad, et heast ideest on teinekord rohkem kasu kui raskest rahakotist.

Konkursi peapreemia on 15 000 krooni. Lisaks antakse välja kolm 8000 kroonist auhinda: kõige kaunimale maakodule, kõige põnevamale köögilahendusele ja kõige nutikamale sisustusideele.

Konkursil osalemiseks tuleb hiljemalt 1. novembriks saata oma kodu vähemalt kahest ruumist viis 10x15 cm värvifotot aadressil: Kodukiri, Maakri 23A, 10145 Tallinn. Konkursi lõpetamine toimub 2001. aasta jaanuaris.

Kodukirja 100. numbri juubelil osales aga ligi sada külalist: tegijad ja lugejad, autorid ja reklaamiandjad, konkurendid ja partnerid. Lugejate nimel tervitas Kodukirja Reet Linna.

Sünnipäevalised maitsesid Kodukirja retseptide järgi tehtud toite, muusikalise meelelahutuse eest hoolitsesid Katrin Karisma ja Tõnu Kilgas, Estonia Teatri trio ja Vanalinna kooli esimese klassi poiste ansambel.

Vaata ka fotoreportaazhi Kodukirja sünnipäevapeolt!