Ained:

Põhi

•• 100g Digestive küpsiseid

•• 40g sarapuupähkleid

•• 50g võid, 10g suhkrut

Valmistamine:

•• Purusta küpsised ja pähklid köögikombainis, lisa sulanud või ja suhkur. Suru saadud mass lahtikäivasse koogivormi ühtlase kihina ja küpseta 180°C juures umbes 10 min. Lase jahtuda.

Kate

•• 200g Philadelphia maitsestamata toorjuustu

•• 3 munakollast

•• 2 dl suhkrut (u 180g)

•• 1 tl vaniljesuhkrut

•• 250 ml 35% rõõska koort

•• 4 spl Santa Maria BBQ ananassi glasuurkastet (Sweet Pine-apple)

Valmistamine:

•• Vahusta munakollased suhkru ja vaniljesuhkruga. Lisa õrnalt segades toorjuust, eelnevalt vahustatud vahukoor ja glasuurkaste.

•• Vala kreem eelnevalt küpsetatud koogipõhjale. Kata vorm fooliumiga ja aseta soovitatavalt kuni järgmise päevani sügav-külma.

Kaste

•• 200g värskelt pressitud apelsinimahla (selleks läheb vaja umbes 4 apelsini)

•• 100g suhkrut

•• 20 ml Cointreau likööri

Valmistamine:

•• Aseta apelsinimahl ja suhkur vaiksele tulele umbes 15 min keema ehk nii kauaks, kuni kaste hakkab paksenema. Keetmise lõpus lisa liköör.