Setode suulliim ja ahjupuder, kartulivorst Rapla mail, pannileib Saaremaal – need on road, mis kuuluvad sealkandis vääramatult toidulauale, kuid mujal Eestis on neist vaevalt kuuldudki. Kes aga neid toite söönud, teab, et need on väga maitsvad ning väärivad igal juhul maitsemist ja järgi tegemist.

Eesti Päevalehe köögitoimetus ootab, et annaksite oma kodus või sealkandis valmistatavast ja omasest, aga erilisest toidust ka meile teada. Siis saaksime teie abiga meie lehelugejaidki teistmoodi Eesti toiduga tuttavaks teha ning huvilisi neid valmistama õpetada.

Nende vahel, kes meile teistmoodi Eesti toidu kohta infot saadavad, loosib Veski-Mati välja 10 kinkepakki oma toodetega.

Ootame teie meile ja/või telefonikõnesid 29. jaanuarini aadressil kristiina.viiron@epl.ee või telefonil 680 4567. Kirja saatjal palun kirja teemaks märkida „Teistmoodi Eesti toit.”  Palume kindlasti kirja juurde märkida ka oma ees- ja perekonnanimi ning telefoninumber.