Anu Saagim: See olevat eelkõige naistele mõeldud energiajook, baseerub looduslikel ürtidel. Kui muidu vist energiajookides ürte ei ole, siis selles on. Kasulik ka äkki? Mine tea.

Aigi Vahing: Kui tavalised energiajoogid tõotavad üleüldist ergastumist, siis see mõjutavat kõige enam seksuaalenergilisust. Päris kontoris rüüpamiseks pole vist mõeldud...

Kuidas maitses?

Aigi Vahing: Maitses kui alkoholivaba ?ampanja. Selline poolkuiv, kergelt puuviljane, kui nii võib energiajooki iseloomustada. Maitse poolest võiks õhtu läbi juua - ei häiri. Iseasi, mis sellest lubatud toimest siis saab. Väljavalamiseks pole vist mõeldud - see on selline pudelist joomise jook. Kui alkoholi lisada, siis viinaga meeldis mulle kõige enam.

Anu Saagim: Viitas aprikoosi ja kiivi eksootilisele maitsele. Magus. Viinaga oli hea, see neutraliseeris magususe. Aga naudiksin seda tequilaga ka, niimoodi segatult tuli kokku üpris põnev maitse. No aga värv, see küll ?okeeris! Trendikas värk, ultramoodne elektrisinine värv ja kihvt väike ?ampanjapudelit meenutav pudel. Popp oleks seda otse pudelist kõrrega juua.

Ja kuidas jook mõjus?

Anu Saagim: Haa-haa, mina ei tea, õhtu oli meil küll lõbus. Aga see sisaldab ju ka kofeiini, ja meie proovisime seda nii tequila, d?inni kui viinaga. Eks oma osa tujutõstmises andis ka alkohol. Igatahes mina enam tööle minna ei tahtnud, jõime seda ju mererannas - meri tundus kohe kuidagi sinisem ja päike roosa. Eesti poisid läksid kohe superatraktiivsemaks. Aigi ei joo kohvi üldse, mina joon, aga vähe, sõltlane pole, aga päevas vähemalt ühe tassi võtan küll. Aigi igatahes tegi pärast joogi rüüpamist kohe rrr... ja muutus väga lõbusaks. Eks siis, kui oleme mõnel peol seda jooki rohkem tarbinud, on näha, kas läheme mehi ründama või ei. Selle esimese maitsmise peale ei oska öelda. Ma hakkan seda järgmisel peol kohe ohtralt tarbima, siis võin rohkem seletada.

Aigi Vahing: Kohvi ma ei joo jah, seega mõjub kõik kofeiini sisaldav minu puhul üliergutavalt. Nii ka see jook. Tuju tõusis, väsimus kadus, töömõtted samuti. Mõju võib võrrelda ðampanja omaga - naistel võtvat see ju tuju üles ja põlved nõrgaks. Väsimuse peletamiseks võib selline alkoholivaba tujutõstev märjuke väga hästi sobida.

Mis on sinu peojook?

Aigi Vahing: Segud mulle ei meeldi - kui joon, siis puhtalt. Oma peojooki mul pole - oleneb peost. Igal peol oma jook. Kui väsimus kallal, on tequila muidugi asendamatu.

Anu Saagim: Minul paneb peo käima laks tequilat. Ma armastan ikka puhtalt võtta, ei mina viitsi jukerdada soola ja sidruniga. Ikka laks tequilat ja mahla peale. Laimiga kisub näo vägisi krimpsu.

Greta Kaupmees