"Mind ei häiri mitte üks tiba, mida inimesed räägivad," kinnitas Anu Saagim soomlaste Ilta-Sanomatele. "Ristomatti nägi Kroonikat laevas ja sai peaaegu ?oki. Nagu ta ise ütles, oleks äärepealt minestanud paiga peal," väidab Anu Saagim. "Ta ütles, et mitte ükski äripartner ei võta teda enam tõsiselt. Kuid nüüd on kõik korras, meil on olnud ka halvemaid päevi," on naine rahulik.

Sõprade sõnul läheb Ristomatti Ratia alati endast välja, kui Anu Saagim järjekordselt midagi ?okeerivat teeb. Saagim ise kinnitab ka, et mees näägutab paar päeva, siis aga lepib ära. Enne praegust skandaali ilmus ta viimati Kroonikas rahva ette piimavannis - et tõestada, milles on tõelise naise ilu saladus ja kuidas püsida igavesti noor.

"Lahutust ta küll selliste asjade pärast nõudma ei hakka," ütleb Saagim Ilta-Sanomatele. Et Ristomatti Ratia tänavu sõlmitud abielulepinguga kogu oma vara abikaasa nimele kandis, seda naine ei lisa. "See näitab tema suurt usaldust minu vastu," säras Saagim toona SL Õhtulehega kõneldes.

"Iga mõistlik inimene saab aru, et tegelikult ma sellistes rõivastes ringi ei käi ning sadomasohhismi ei harrasta," väidab Saagim nüüd. Kuid Kroonikas on ta tunnistanud, et sadomasomängud intrigeerivad teda.

28. augustil saab Saagimi (varem Carl Danhammeri abikaasa) ja Ratia tutvumisest 10 aastat, neil on poeg Robin. Ent Eesti ajakirjandus on Saagimit viimasel ajal järjekindlalt sidunud ühe Ratiast märgatavalt noorema kohaliku ärimehega.

"Võib-olla vaatab ka Ristomatti nüüd meie abielule hoopis teisest vaatevinklist," naljatab Saagim ja on kindel, et Ratia, kellele pärast abieluvara lahutamise lepingut jäid, teda tsiteerides, "vaid särk ja püksid", ei taha noorest naisest lahku minna.

SL Õhtuleht