:

Soovitus

Hea ilm soosib rohket väljaskäimist, ning sellest tingituna ka viimased EPL-i “melud” on olnud täis kontserte ja pidusid. Tundub, et nende rida on määratud sellel sündmusterohkel suvel järjest pikemaks kasvama.

Arvata võib, et üheks olulisimaks klubielu sündmuseks kujuneb suvel 2006 Arabian Prince aka AP=X külaskäik.

16. aastase pausi järel taas aktiviseerunud Professor X on muusikat tegema hakanud juba 1983. aastail, mil ta oli üks N.W.A ehk Niggaz With Attitude rühmituse, kuhu kuulusid lisaks talle Eazy-E ja Dr Dre, üks asutajaist.

Arabian sai oma karjääri algul tuntuks L.A piirkonnas DJ-setidega ning kohtus oma tulevikukaaslaste Ice-T, Egyptian Lover, The Taylor Brothers, DJ Pooh, DJ Slipiga. Teda on omal ajal lavalt tirinud FBI politsei- ja poliitikakriitiliste lugude pärast ning tema jaoks ei ole 10 000 ühes rütmis hüppavate pidulistega täidetud ruum mingi eriline sündmus.

Tallinnas esineb Arabian Prince homme klubis Võit ürituse Krill raames, lisaks talle saab näha ja kuulda No-Ink-Jet-Seti nimelist artisti Amsterdamist ja eestlasi dj Chilli ja Ketsuyat, klubi uksed avanevad kell 22.30, flyeriga sissepääs odavam.

Pärnus austab Miami saadik oma kohalolekuga uue klubi Voodoo avamist. Suvepealinna pidu algab 22.30 ja pilet maksab 100 krooni.