Kuna kõmuline räppar Snoop Dogg (pärisnimega Calvin Cordozar Broadus juunior) ning hip-hopi staar Ice Cube plaanivad suurejoonelist ühiskontserti Austraalias juba selle aasta oktoobrikuus, võetakse esindaja kinnitusel teema nüüd ka tõsisema arutluse alla.

Eelnevalt on räppar Austraaliat külastanud kolmel korral: aastal 1998, 2006 ning 2007. Väidetavalt möödus tema visiit Austraalias siis küll ilma tõsisemate vahejuhtumiteta, kuid isegi kahel korral, pärast viisa kehtetuks muutumist, ei lahkunud muusik riigist koheselt.

Snoop Dogg taotles riiki sisenemise luba Austraaliasse ka eelmisel aastal, kuid kuna mees lükkas tagasi kõik süüdistused oma kriminaalse käekäigu kohta Ameerika Ühendriikides, siis viisat talle ei väljastatud. Räpparit on süüdistatud narkootikumidega äritsemises ja relvakandmises. Kriitikute arvates on tema laulusõnad liigselt vägivalda propageerivad ning peidavad endas ähvardavaid sõnumeid.

Tuntud räppar ja plaadiprodutsent Snoop Dogg annab koos Akoniga kontserdi ka Eestis. Juba sel laupäeval, 30. augustil saab staare näha Tallinna Lauluväljakul üles astumas oma täispikkade live-kavadega.