Noortebändi võitjana MTV võistlustulle saadetud Bedwetters võitis eelmisel aastal MTV Euroopa Muusikaauhindade galal Euroopa Uue Heli auhinna, edestades veebihääletuses mh. Briti nu rave lipulaeva The Klaxons ja Soome menubändi Sunrise Avenue. Värske võitja sai unikaalse võimaluse esineda 30 000 publiku ees ja lõpetada MTV gala oma hittsingli «A Dramatic Letter To Conscience» ettekandega.


Raadio 2 Aastahitt 2007 auhinnagalal pälvis Bedwetters "Uue Tulija" ja "Aastahiti" tiitli lauluga "Dramatic Letter to Conscience". "Kõik see juhtus tänu lihtsale põhjusele, et bänd on viitsinud suhelda oma fännidega justkui sõpradega ning me teeme seda uhinaga ka edasi. Bedwettersi näol on tegemist uudse lähenemisega Eesti muusikatööstusele, ilma igasuguste taustajõuduteta on suudetud ise jõuda väga kaugele," kommenteerib bändi laulja Joosep Järvesaar.


Tänavu ilmus Bedwettersi 4-looline maksisingel "Read The Lyrics!". EP salvestati helirežissöör Arto Tuunela abil Helsingis mainekas Finnvox stuudios, mille klientide hulka kuuluvad teiste seas sellised Soome rocki suurnimed nagu Hanoi Rocks, Him, Ismo Alanko ja Nightwish.


Praegu tegeleb Bedwetters usinalt oma esimese täispika plaadi kirjutamisega. "Võtame vabalt ja ei kiirusta, sest tahame pakkuda oma fännidele tõsiselt nauditavat kvaliteetmuusikat. Allkirjastamisel on ka plaadileping," räägib Joosep.


Avril Lavigne
esineb esimest korda Eestis 1. juulil Saku Suurhallis maailmaturnee "
The Best Damn Tour" raames. 

Teisipäeval, 1. juulil avab Saku Suurhall uksed kell 18:00, show algab kell 19:30