Mees tuleb koju ja tunneb juba esikus kõrbehaisu. „Jälle keerasid midagi tuksi? Toit kõrbes põhja?” küsib ta naiselt. „Ei, kullake, lugu on halvem. Mul põles kokaraamat ära!”

Kodanik esitab kioskimüüjale küsimuse: „Miks teil odekolonn Vene Mets ilma etiketita on?” „Kas teil pole ükskõik?” „Ei ole! Teile võib-olla on see kama, aga minul on vaja pudel lauale panna. Külalistele!”

Rahvusvahelisel kunstinäitusel „Nälg” sai kolmanda koha saksa kunstnik, kelle maalil olid kujutatud kõhnad, luukere­­taolised inimesed. Teise koha sai itaalia kunstnik, kes maalis näljaseid, leivatüki pärast kaklevaid lapsi. Esikoha sai vene kunstnik. Maalil oli inimese pepu, mille ees rippus ämblikuvõrk.

Väike tüdruk jalutab vanaemaga pargis. Põõsas kargavad kaks koera. „Mida nad teevad, vanaema?” Vanaema ei julge piinlikkuse pärast öelda ja lausub: „Sellel , kes on üleval, valutab käpp. Aga see, kes on tema all, viib teda arsti juurde.” „Nad on nagu inimesed!” ütleb lapselaps. „Mis sa sellega öelda tahad?” „Osuta kellelegi abi ja kohe hakkab abiandja seksima!”

Aadam ja Eeva jalutavad paradiisiaias. „Kas sa armastad mind?” küsib Eeva. „Mis mul üle jääb…,” vastab Aadam.