Vanamammi tuuakse toidumürgitusega kiirabihaiglasse. Tehakse maoloputus, pannakse tilguti alla. Arst astub palatisse ja ütleb: „Kui ma ei eksi, siis kaks nädalat tagasi olite ka siin. Teil on seenemürgitus. Mida sai seekord söödud?” „Ma sõin need seened ka ära, mis veel alles olid jäänud!”

Kaks töölähetuses meest räägivad oma naistest. „Kuidas sa teada saad, kas su naine on sind petnud või mitte?” „Midagi erilist, vaatan talle silma ja küsin: kas sul oli keegi?” „See on lahjavõitu. Minu meetod on kindlam. Jõuan koju, enne kui oma korterisse astun, lasen naabrinaise uksekella ja lausun: „Tere, sina vana lits...” ja tema vastab: „Mina – lits!? Sa vaata parem, mis sinu oma naine tegi, kui sa ära olid!”

Üks dietoloog mõtles välja uue dieedi. Enne sööki tuleb teha 20 kükki ja 20 kätekõverdust. Esiteks kaob söögiisu ja teiseks käed värisevad nii, et ei saa palju süüa!

Odessa baaris küsib klient baarmenilt: „Kuule, Haim, miks sa pidevalt vähem kallad, kui ette on nähtud?” „Ma olen juba vana ja näen halvasti!” „Miks sa siis kunagi üle ei kalla?” „Ega ma pime ole!”