Kuigi Blind ei ole viimastel aastatel aktiivselt tegutsenud, otsustati taas kokku tulla, et oma tegevus ametlikult lõpetada. Blindi sünnipäeval, mis kujuneb ühtlasi bändi matuseks, astuvad üles ka ansamblid B.D.Ö ja J.M.K.E.
 
Laulja ja kitarristi Urmas Voolpriidu sõnul on kontserdile oodatud kõik Blindi sõbrad ja austajad, kellele nende muusika ühel või teisel ajahetkel oluline on olnud. Lisaks lubab bänd tuua kontserdikülastajate ette plaadijagu seniavaldamata lugusid, mis leiti eelmisel nädalal trummar Andres Ohu keldrist. Tegemist on 1996. aastal Pärnu Kultuurikeskuse "Mai" stuudios salvestatud demo-materjaliga, mille olemasolu Blindi liikmed aastateks unustanud olid.

Blindi tegevus algas 1994. aasta 27. novembril kell 18:00, mil kolm Tallinna 46. keskkooli õpilast viisid Mustamäel läbi esimese proovi. Juba esimese kahe tegevusaasta jooksul mitmeid kodumaiseid rokkmuusika ikonkursse võitnud bänd jõudis käesoleva sajandi alguses ka piiri taha, andes ligi 50 kontserti USAs ning teist samapalju Lätis, Soomes, Rootsis, Norras, Venemaal, Poolas ja Saksamaal. Blind on välja andnud viis stuudioalbumit: 2001. aastal ilmus USAs plaadifirma LunaSea Records poolt Blindi kogumikplaat "The Breast Off" ning aasta hiljem stuudioalbum "Estonians". Sama stuudioalbumi andis välja 2004. aastal ka Platforma Records Lätis, kandes pealkirja "Igauni". 2006. aastal ilmus Eestis ka Blindi esinemisi ja muusikavideoid koondav DVD "Totally Blind Drunk Drivers". Sama nime kasutas Blind ka oma kontserttuuridel ja plaatidel USAs.

Aastate jooksul on Blindi ridadesse kuulunud lisaks kolmeliikmelisele tuumikule - Urmas Voolpriit, Joel Berg ja Andres Ohu -, veel Tarvo Valm ja Mallar Prandi, kes kõik astuvad üles ka reedesel hüvastijätukontserdil. Külalismuusikutena on Blindis aastate jooksul kaasa teinud Tiit Kikas, Lea Liitmaa, Martti Mutli, Tanel Padar, Erki Otsman, Robert Kõrvits, Simmu Vasar, Martti Nõu, Henry Kõrvits, Kojamees, Toomas Uibo ja Jaan Elgula. Blind soovib tänada ka kõiki sõpru ja toetajaid, helimehi ja abilisi, kes reedel Von Krahli tulla ei saa, kuid kelle toetuseta poleks nende tegevus olnud võimalik.

Vaata ka Blindi esitamas ühte nende suuremat hitti "Emmanuelle":