Arcari lõpetas just UK ja mandri-Euroopa tuuri, esinedes muuhulgas Belgia Peer Festivalil, mis kuulub Euroopa suurimate bluusi- ja roots-muusika festivalide hulka ning kus ta jagas lava Jeff Becki, Steve Winwoodi, John Mayalli ja & Joe Bonamassaga.


Tema uusim album "Got Me Electric" on kriitikute ja raadio-DJde poolt hästi vastu võetud ning see on aidanud tal kasvatada mullust edu - 2008. aastal jõudis Arcari UK Indy Music Awardsi finalistide esinelikusse ning valiti esinema Kanada NxNE muusikakonverentsile.


Seni viiele heliplaadile jäädvustatud Arcari resonaatorkitarri-põhine alternatiivbluus võlgneb sama palju trash-kantrile, pungile ja rockabillyle kui sõja-eelsele deltabluusile - ja tänu pidevale tuuritamisele on see saund kogunud talle fänne nii Suurbritannias, Euroopas kui Ameerikas.


Algselt pälvis Arcari publiku tähelepanu alt.bluusi-pioneeride The Radiotones solistina, kuid Arcari tihe esinemisgraafik ning ühiskontserdid Alabama 3, Seasick Steve'i, Jon Spenceri ja Son of Dave'iga panid ruttu aluse veelgi suuremale populaarsusele sooloartistina. Tartus esinevad Arcari ja Bullfrog Brown klubis Trehv, Tallinnas mängib Arcari KuKu klubis.