Busta Rhymesi kontserdi piletid tulevad müüki kolmapäeva, 16. septembri hommikul kell 10. Esimesed 300 piletid maksavad 400 krooni. Kontsert ise algab 6. oktoobril kell 20 ja on ilma vanusepiiranguta.


Busta Rhymes ehk õige nimega Trevor Tahiem Smith Jr. sündis 20. mail 1972. aastal Jamaica juurtega keskklassi peres. Lapsepõlve veetis ta New Yorgi Long Islandil, kus sõbrunes kiiresti kohaliku hip-hopi kogukonnaga. Sealt leidis ta sõpradeks tulevased muusika mogulid Jay-Z ja The Notorious B.I.G.

Busta muusikaline karjäär algas 17-aastaselt, hiphop grupi Leaders of the New School liikmena, kuhu kuulusid veel Charlie Brown, Dinco D ja Cut Monitor Milo. Nende esimene album oli “A Future Without a Past”, mille salvestamist alustati 1989. aastal, aga poelettidele jõudis album alles 1991. Nende teine ja viimane album valmis 1993. aastal ja kandis nime “The Inner Mind´s Eye” (T.I.M.E). Sealt edasi alustas Busta Rhymes juba oma soolo karjääri.

Busta soolo karjäär sai õige hoo sisse 1996. aastal, kui ilmus tema debüütalbum “The Coming”, mis oli miksitud reggae ja hip-hop stiilidest. Albumilt ilmus Busta esimene suur hitt “Woo Hah!! Got You All in Check”, mis jõudis Ameerikas singlite edetabeli esikümnesse. Järgnesid albumid “When Disaster Strikes” (1997), “Extinction Level Event (Final World Front)” (1998) ja “Anarchy” (2000), mis järel vahetas Busta plaadifirmat.

Uus plaadifirma ja uued tuuled tõid järjekordse albumi juba 2001. aastal, mis sai nimeks “Genesis”. Uuel albumil astusid koos Bustaga üles näiteks Mary J. Blige, P. Diddy, Kelis jt. "Genesiselt" tuli ka 2001. aasta suvehitt "Pass The Courvoisier" koos P. Diddy ja Pharrelliga.

Järjekordne album ilmus juba 2002. aastal nimega “It Ain't Safe No More”, millelt on pärit lood "I Know What You Want" koos Mariah Carey'ga ja "Make It Clap".

“The Big Bang” ilmus 2005. aasta lõpus ning lugudega nagu “Touch It”, “I Love My Bitch”, “New York Shit” ja “In The Ghetto” sai albumist üks Busta edukamaid.

Selle aasta mais ilmus Busta juba kaheksas stuudioalbum, mis kannab nime “Back on My BS”.