See on katkend psühholoogilise thrilleri «Täna öösel me ei maga» stsenaariumist, mis ripub Ilmar ja Kris Taska kodulehel. Salapärane Alice on üks neljast uue filmi peategelasest ja ajalehe andmetel kehastab teda supermodell Carmen Kass.

Filmi «Täna öösel me ei maga» tootmisjuht Erika Laansalu kinnitas, et need andmed vastavad tõele. Ehkki tippmodellid kinolinal sageli haledalt läbi kukuvad, ei pelga Laansalu, et Kassi võiks oodata sama kurb saatus. «Minu teada on teda varemgi filmidesse kutsutud. Paljud režissöörid on olnud temast huvitatud. Nii et ju temas siis midagi ikka on!» sõnas Laansalu. «Ja üks tähtis näitaja inimeste puhul on, kui nad ise asja tõsiselt võtavad, kui nad soovivad õnnestumist - see on üks konkreetne nähtus, mis Carmen Kassi puhul on väga tugevalt olemas. Olen kindel, et kõik meie neli peaosatäitjat on just täpselt need õiged, keda me nendesse rollidesse ette kujutasime. Oleme väga rahul, et oleme nad saanud.»

Filmi eelarve on 9 miljonit krooni.

Varem on Kass mänginud kahes filmis. 2001. aastal valmis «Zoolander», kus tema nimi esineb koos selliste tähtedega nagu Ben Stiller, Milla Jovovich ja David Duchovny. Et filmi tegevus areneb moemaailmas, mängib eestlanna seal koos mitme teise supermodelli ja moeloojaga (Heidi Klum, Claudia Schiffer, Tom Ford, Tommy Hilfiger) väikeses kõrvalosas iseennast. Menufilmiks «Zoolander» siiski ei saanud.