Lisaks Sundja triole on laval Eesti Laul 2009 konkursile looga "Öösiti Kõndides" jõudnud indie-kollektiiv Stereochemistry, kelle esimene kauamängiv "Märka" ilmus Tartu plaadifirma Forwards abiga tänavu kevadel.


Kolmas esineja Dahling on Tartust pärit kollektiiv, kelle debüütalbum jõudis plaadipoodidesse 2007.a detsembris. Nende lood "Menthol", "Is It Raining?" ja "Crystal" peaksid olema Raadio 2 kaudu tuttavad enamikule melomaanidele.


Toms Grevins aka Pop Beats Poetry on tuntud Läti mash-up DJ & produtsent, kes oma igapäevaleiba teenib Läti ühes suurimas raadiojaamas SWH. Grevins`i talenti on tänaseks päevaks märgatud ka rahvusvahelisel tasandil ning tema loomingut on BBC Radio 1 eetris mitmeid kordi mänginud näiteks DJ Rob Da Bank.


17. septembril astuvad Ewert & The Two Dragons ning Stereochemistry koos 10. tegevusaastat tähistava ansambliga Mild üles ka Von Krahli teatri baaris. Plaadimuusikat mängib Tanel Kuningas.


"I Can Hear Music" toimub  17. septembril Tallinnas Von Krahli teatri baaris ja 19. septembril Tartus Genialistide klubis. Pilet kummagile peole maksab 75 krooni.