Disney Interactive Studio juht Graham Hopper rõhutas Disney Company pühendumust kinnitada jõuliselt kanda telekamängude loojana, teatades firma kavast investeerida mängukonsoolidele mõeldud mängude tootearendusse sel aastal 130 miljonit dollarit, teatab Reuters.
Sanata Monicas toimunud E3 meedia ja ettevõtluse tippkohtumisel tutvustas Disney Interactive oma uut saavutust DGamerit. Tegemist WiFi-ga varustatud kaasaskantava mängusüsteemiga, mis võimaldab selle omanikel olla vastastikkuses ühenduses Nintendo DS konsooliga.
Disney plaanib mais esitleda esimest nii DGamerile kui Nintendo DS-ile mõeldud mängu Chronicles of Narnia: Prince Caspian.
Seni on Disney Interactive toonud turule mitmeid edukaks osutunud mänge, mis on seotud Disney emafirma toodanguga nagu High School Musical: Sing It! Ja Hannah Montana: World Tour, mis on mõeldud Nintendo WII mängukonsoolile ja Nintendo DS-ile mõeldud Hannah Montana: Music Jam.
Sel nädalal teatas Disney Interactive viienda arendusstuudio avamisest Texases, mille arendusjuhiks saab tuntud videomängude arendaja Warren Spector. Uus stuudio töötab juba projekti kallal, et saada õigus mõne traditsioonilise Disney multifilmi põhjal uudse videomängu loomiseks.