17. veebruaril toimus Tallinna teeninduskoolis rahvusvahelise suurvõistluse Global Chef Challenge Eesti eelvoor, millest võttis osa kaheksa tuntud kokka, kes pidid valmistama pearoa ja desserdi. Toorained anti neile teada eelmisel õhtul. Pearoa tooraineks olid pardimaks ja –koib, desserdiks ananass.

Kohtunikeks olid seekord kõik tuntud kokad Eestist. Dimitri Demjanov Gloriast ja Egoistist, Oleg Alasi Frens Cateringist, Margus Tammpere Sokos Hotell Virust ja Andrus Laaniste Tallink Spast.

Peale pingelist võistlust tunnistati võitjaks Dmitri Rooz restoranist Beerhouse. Teise koha pälvis Ott Tomik restoranist Stenhus ja kolmandaks jäi Veiko Ruukel piprarestoranist Karl Friedrich. Võitja esindab Eestit novembri alguses Tallinnas toimuval WACS-i Põhja-Euroopa regiooni finaalis, kus osaleb veel 15 riiki lisaks Eestile. Global Chefs Challenge finaal toimub 2008. aastal Dubais.