"Leidub geniaalseid kirjanikke, kes suudavad menüü tagakaanele kritseldatud paarist märkusest ülimenuka kassatüki välja võluda," ütleb agent. "Kui Hallie on millegi pooltoorega maha saanud, võin selle sünopsisena maha müüa, kuid ilmselt on ta kirjutanud jutustuse koos dialoogidega, mis teeb asja veelgi põnevamaks ja kergitab hinda."

Üks teatriagent avastas Eisenbergi, kui tüdruk oli kolmeaastane. Tänaseks on ta esinenud "The Insideris" koos Al Pacino ja Russell Crowe'ga, "Kahesaja-aastases mehes" koos Robin Williamsiga ning mänginud Minnie Driveri tütart filmis "Beautiful". Kuid Pepsi-Cola reklaamid on need, mille järgi ameeriklased tüdruku sügavad põselohukesed ja käharad juuksekiharad silmapilkselt ära tunnevad.

Eisenberg on paljastanud mõningaid detaile oma loost, milles peategelane satub New Yorgist Pariisi, kus paarike peab taluma vaevarikkaid mesinädalaid. Eisenberg veetis möödunud suve Pariisis ja on õppinud prantsuse keelt, et filmidialoogi vürtsitada. "Ma ei kirjuta ainult iseendale," ütleb tüdruk.

"See film räägib suhetest." New Yorgi Abrams Artistsi lasteteatriosakonna direktor Ellen Gilbert ütleb, et see on esimene kord, mil Hollywood laste häält kuulda võtab. "Tavaliselt on need väikesed poisid, nagu Haley Joel Osment, kes avavad uksed noorematele näitlejatele. Kuid Hallie Eisenberg on erakordne," nendib Gilbert, kes juhendab tüdrukut New Yorgis.

Eisenbergi ema nõudis, et stsenaarium oleks tüdruku oma looming. Tema enda roll seisnevat vaid selles, et ta kontrollib, et kirjatöö ei hakkaks segama kodutöid või muid olulisi tegevusalasid, näiteks rulluisutamist.

"Ta on normaalne väike tüdruk, kes aitab voodeid teha, peseb nõusid ja käib tavalises koolis ning töötab kõvasti kõige kallal, mille käsile võtab," ütleb ta ema.

John Harlow

The Sunday Times